Alegerea lui Gigi Becali pentru banca lui FCSB, lăudată: “E cea mai bună variantă, nu văd alți antrenori!”

[ad_1]

  • La Liga: Levante – Cadiz, vineri, 22:00, Digi Sport 4

  • Baraj promovare Liga 2: Oțelul Galați – Dacia Unirea Brăila, sâmbătă, 13:30, Digi Sport 1

Gigi Becali a transmis pentru Digi Sport că Dică nu a semnat încă, vineri urmând să fie puse la punct toate detaliile. Pentru fostul atacant ar fi al doilea mandat de la FCSB, după cel din perioada iunie 2017 – decembrie 2018.

Helmut Duckadam: „Dică e cea mai bună variantă pe care Gigi Becali putea să o găsească”

Alegerea finanțatorului de la FCSB este lăudată de Helmut Duckadam, fostul președinte de imagine al bucureștenilor, care a lucrat cu Dică în precedentul mandat. Legenda Stelei i-a dat și un sfat lui Gigi Becali în privința transferurilor din această vară.

„Dică a mai fost secundul lui Rădoi, deci au mai fost împreună. Te poți lansa dacă ai rezultate la națională, chiar și din postura de secund. Câți antrenori de la echipa de tineret au plecat pe bani mulți în țările arabe… Isăilă și au mai fost.

Eu cred că Dică e cea mai bună variantă pe care putea să o găsească. Nu vedeam alți antrenori. TOtuși, chiar dacă spune că primordiali sunt banii, își dorește și dânsul performanțe. Locul 2 nu se premiază în campionatul românesc.

Cred că ar trebui schimbată în totalitate politica de transferuri, pe ureche, cum a fost cu Buziuc, că îmi place ăla. El e un jucător bun, ca la Clinceni, dar…. trebuie schimbată politica de transferuri.
Dică are un mare avantaj, pentru că știe contractul lui Șumudică și nu mai trebuia negociat foarte mult. De la contractul acela poți pleca„, 

La primul mandat, Nicolae Dică i-a reproșat lui Gigi Becali imixtiunile de la echipă

Nicolae Dică a mai antrenat la FCSB, club pentru care a și jucat, în perioada iulie 2017 – decembrie 2018. Deși echipa a avut o exprimare consistentă în mandatul său și a obținut chiar o calificare în șaisprezecimile Europa League, de unde a fost eliminată de Lazio, antrenorul a plecat după ce i-a reproșat lui Gigi Becali imixtiunea de la echipă, iar la ultimul meci, o înfrângere, 0-2, cu CFR Cluj, a refuzat, conform declarațiilor patronului, ”ordinele” venite din lojă.

  • 46 de victorii, 18 egaluri și 16 înfrângeri a înregistrat FCSB în mandatul lui Nicolae Dică

Nicolae Dică a fost aproape de revenirea la FCSB și în vara lui 2019, însă atunci a refuzat propunerea pentru a rămâne la FC Argeș, club aflat atunci în Liga 2.

Acum, Nicolae Dică ar putea fi tentat să o preia din nou pe FCSB datorită promisiunii făcute în public de Gigi Becali, cel care a anunțat că, odată cu venirea noului antrenor, implicarea sa la echipă nu va mai fi totală, așa cum s-a întâmplat în ultimii ani.

Etichete: nicolae dica , gigi becali , fcsb , antrenor fcsb

[ad_2]

Citește mai mult..