Andreea Oprică și Philip Albu de la „Puterea Dragostei” – un posibil cuplu: „Și mie de tine, inima mea!”

[ad_1]

Fanii „Puterea Dragostei” sunt în extaz. Andreea Oprică și Philip Albu reprezintă un posibil cuplu?! Poza cu cei doi a iscat controverse.


In articol:


Andreea Oprică a postat în urmă cu doar 12 ore o poză cu ea și cu Philip din perioada în care era concurenți ai emisiunii „Puterea Dragostei”. Lângă fotografie, Oprică a transmis: „Miss you nebunu meu!♥️?”. Philip de la „Puterea Dragostei” nu a stat pe gânduri și i-a replicat: „Și mie de tine inima mea ??ne auzim vara asta la mare ?❤️ sau te aștept la București ?. Te

pup dulce Andrea Oprică ??”.

Citeste si: Berna și Philip de la Puterea Dragostei au spus adevărul despre relația lor. Mai sunt sau nu împreună

În fotografia postată pe contul oficial de socializare al tinerei a fost etichetată și mama lui Philip, Liliana Albu. Comentariile nu au întârziat să apară, iar fanii s-au întrebat dacă nu cumva cei doi formează un cuplu și Philip a dat-o uitării pe Berna.

Citeste si: Philip de la „Puterea Dragostei” a uitat-o definitiv pe Berna. În brațele cui a fost surprins bărbatul

Se știe că între Philip Albu și Andreea Oprică era o strânsă legătură de prietenie, de când s-au cunoscut în casa dragostei. Rămâne de văzut dacă prietenia dintre cei doi a trecut la un alt nivel. Pănă în prezent, cei doi foști concurenți ai emisiunii nu au confirmat, dar nici infirmat o posibilă relație de cuplu.

Berna și Philip de la „Puterea Dragostei” s-au despărțit

După o relație de lungă durată Berna și Philip de la „Puterea Dragostei” s-au despărțit. Chiar dacă motivele nu sunt clare, cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite.

Citeste si: Imagini interzise cu Philip de la „Puterea Dragostei”. Lângă cine a fost surprins fostul concurent

Philip Albu alături de Andreea Mantea în sezonul doi.[Sursa foto: Facebook]

Berna și Philip de la „Puterea Dragostei” reprezentau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din casa iubirii.

Philip Albu a cerut-o de soție pe Bernadette Laszlo într-un cadru restrâns la Istanbul. Deși s-au mutat împreună și aveau planuri de viitor, printre care și nunta, lucrurile s-au destrămat.

Citeste si: Berna și Philip de la Puterea Dragostei s-au despărțit! „Nu mă mai asociaţi cu el”

Berna și Philip au decis să păstreze doar o relație de prietenie. Rămâne de văzut dacă mai este cale de împăcare între cei doi tineri.

Citeste si: Doliu la Puterea dragostei! Philip a făcut anunțul tragic, chiar în Vinerea Mare: „Frățiorul meu…”

[ad_2]

Citește mai mult..