”Bă, tu mergi la CFR!”. Ce i-a spus Gigi Becali lui Marius Șumudică după sistarea negocierilor și răspunsul antrenorului

[ad_1]

  • La Liga: Levante – Cadiz, vineri, 22:00, Digi Sport 4

  • Baraj promovare Liga 2: Oțelul Galați – Dacia Unirea Brăila, sâmbătă, 13:30, Digi Sport 1

Patronul clubului FCSB a dezvăluit că Marius Șumudică i-a transmis, totuși, că nu are de gând să meargă la o grupare din Liga 1 și că este mai degrabă tentat de o nouă experiență din străinătate, având deja o propunere din zona Golfului, cu salariu de 1.5000.000 de euro.

Gigi Becali îl suspectează pe Marius Șumudică de faptul că va merge la CFR Cluj

Mi-a zi că are și o ofertă de 1,5 milioane din Arabia. Și eu am auzit varianta asta, că ar fi făcut o licitație. Mi-a spus cineva, dar eu nu cred că a făcut el asta. Eu i-am dat contractul. Spuneau oamenii vezi că contractul e dat pe acolo, pe acolo. Le-am zis că eu nu cred și chiar dacă e dat, eu nu cred. Am vorbit cu Șumi și l-am întrebat.

A zis că-și dă cuvântul lui de onoare că n-a făcut așa ceva. Pentru ce să licitezi? Spui cât vrei și gata! Și eu știu că n-are ofertă de la Craiova, dar sunt discuții colaterale. Nu că-l vrea Craiova, o persoană din anturajul lui Rotaru negociază cu el, dar nu Rotaru. Dacă n-ai confirmarea asta, nu pot să zic că-l vrea Craiova. Eu acum spun bârfe.

Eu cred și i-am zis și lui, dar el s-a jurat că nu e adevărat. I-am zis ‘Bă, eu cred că tu mergi la CFR!’. A zis că jură că nu merge la CFR. Sunt multe zvonuri… sunt multe bârfe, nu știu nimic sigur”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Gigi Becali declasare în cursul dimineții zilei de joi că are un acord cu Marius Șumudică, însă în cele din urmă antrenorul nu a mai semnat cu FCSB, pentru că părțile nu s-au înțeles pentru componența staff-ului tehnic. Concret, Marius Șumudică dorea să colaboreze în continuare cu oamenii alături de care a lucrat în ultimii ani, însă Gigi Becali s-a opus, transmițând că nu poate să renunța la preparatorul fizic Thomas Neubert și la antrenorul cu portarii Marius Popa.

Gigi Becali este nevoit acum să caute o altă variantă pentru postul de antrenor al FCSB-ului pentru stagiunea viitoare, Toni Petrea confirmând deja că va părăsi echipa după ultima etapă, când ”roș-albaștrii”, care vor termina în mod cert pe locul doi în play-off, vor întâlni CFR, la Cluj.

Etichete: marius sumudica , gigi becali , antrenor fcsb

[ad_2]

Citește mai mult..