Charles Leclerc, cel mai rapid în prima zi de la Monaco! Dublă rară reușită de Ferrari

[ad_1]

  • Liga 1: Academica ClinceniSepsi, joi, 20:30, Digi Sport 1

  • Handbal M.: Barcelona – Brest, joi, 21:45, Digi Sport 4

Pe circuitul stradal din Monte Carlo, Ferrari a reușit o dublă rară în sezonul 2021 – Leclerc a fost mai rapid decât Carlos Sainz cu o zecime de secundă.

Charles Leclerc, cel mai rapid în prima zi de la Monaco! Dublă rară reușită de Ferrari

Monegascul Leclerc nu a încheiat până acum nicio cursă alergată pe circuitul de casă, atât în Formula 1, cât și în Formula 2. Lewis Hamilton, triplu câștigător în Principat, a încheiat ziua cu cel de al treilea rezultat. Diferența dintre britanic și principalul său adversar, Max Verstappen, a fost de doar 7 miimi de secundă.

Olandezul a fost al patrulea după primele doua sesiuni cronometrate. Cel de al doilea antrenament a fost întrerupt cu steag roșu în ultimele minute după ce Mick Schumacher a lovit parapetul în virajul Massenet și a făcut pană.

Antrenamentul cu numărul 3 de la Monte Carlo va fi sâmbătă, de la ora 13.00, în direct pe Digi Sport 2. Calificările vor fi de la ora 16.00, în direct pe Digi Sport 1.

Ți-am pregătit un documentar pentru ca atunci când vei fi milionar să știi ce iaht să-ți cumperi.Hai să vezi Iahturi de lux, azi de la 21:55, numai pe Digi Life. Hai în Digi Online!

Etichete: formula 1 , marele premiu , monaco , charles leclerc

[ad_2]

Citește mai mult..