Doliu pe scena politică. Un fost secretar de stat a decedat

[ad_1]

Adrian Rădulescu, un fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, a decedat. Politicianul avea 66 de ani.


In articol:


Adrian Rădulescu a murit. Fostul secretar de stat în Ministerul Agriculturii avea 66 de ani, iar cauza decesului este dată de „insuficienţa multiplă de organe”. Preşedintele Asociaţiei Fermierilor din România a fost internat de urgenţă la spital la Terapie Intensivă, apoi organismul lui a cedat.

Citeste si: A murit un cunoscut om de afaceri din România, după ce a fost înțepat de albine

Deputatul Alexandru Stănescu a transmis un mesaj

de condoleanțe pe pagina sa oficială de socializare.

„În această seară am primit o veste extrem de tristă, care m-a marcat profund…prietenul meu, fermierul Adrian Rădulescu a încetat din viață. Agricultura românească a pierdut astăzi un mare profesionist, un om care si-a dedicat întregul parcurs profesional acestui domeniu. Doresc pe această cale să urez sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să te odihnească în pace, prietene!”.

Agrointel.ro
îl descrie pe Adrian Rădulescu ca un bun fermier, dar și un excelent ambasador. El a fost președinte al Asociației Fermierilor din România.

Citeste si: Cadavrul unui bărbat de 71 ani, găsit în râul Moldova

Viața lui Adrian Rădulescu

Adrian Rădulescu a fost inginer șef și președinte la CAP Buftea din 1989 până în 1990. În anul 1991 a început să conducă Societățile Comerciale cu Capital de Stat București-Ilfov, fostul Trust IAS București.

El a fost unul dintre membrii activi ai PMP. A avut mai multe afaceri și a fost membru al FSN în 1990.

Politicianul a fost unul din primii arendași cu acte în regulă de după Revoluție. El a pornit de la 150 de ha lucrate, ca în perioada de glorie să ajungă la 7.000 de hectare. Între 2001 și 2007 a fost moderatorul emisiunii „Viața Satului” de la TVR.

În 2007, fostul secretar de stat a ajuns director de cabinet al lui Dacian Cioloș în Guvernul Călin Popescu Tăriceanu. Între 2001 și 2007 a fost și moderator al emisiunii Viața Satului la TVR 1.

Citeste si: Un băiețel a murit în timpul unui antrenament de fotbal după ce l-a lovit un fulger

Fostul secretar de stat în Ministerul Agriculturii.[Sursa foto: Facebook]

Rădulescu a ocupat și funcțiile de președinte al Ligii Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România, secretar de stat și consilier prezidențial.

Fostul secretar de stat în Ministerul Agriculturii avea patru ferme de porci moderne, inaugurate în 2011-2013, dintre care 3 au capacitatea de 2.000 capete și una de 5.000 de capete. În toate cele trei ferme mai mici a investit 1,2 milioane euro, iar în cea mare în jur de 2 milioane de euro.

Citeste si: Carnagiu pe un drum național: cinci persoane au murit, iar alte două au fost rănite


[ad_2]

Citește mai mult..