Marius Șumudică pune piciorul în prag. Ce nu va accepta din partea lui Gigi Becali: ”E exclus așa ceva!”

[ad_1]

  • Liga 1: Academica ClinceniSepsi, joi, 20:30, Digi Sport 1

  • Handbal M.: Barcelona – Brest, joi, 21:45, Digi Sport 4

Antrenorul, liber de contract din martie, când s-a despărțit de Rizespor, a recunoscut că oferta de la FCSB este tentantă, însă a mai cerut timp de gândire. De asemenea, Marius Șumudică a transmis că nu va accepta implicarea totală a lui Gigi Becali, cel care nu s-a ferit să transmită voalat că decide tot la echipă, inclusiv formula de start și schimbările din timpul jocurilor.

Marius Șumudică pune piciorul în prag. Ce nu va accepta din partea lui Gigi Becali

Mă gândesc o zi sau două, nu ascund că este o echipă atractivă, cele mai bune condiții din România. Eu tot timpul am spus că îmi e foame de trofee

Eu am mai spus-o și repet, n-am atacat niciodată niciun antrenor dintre cei care au fost la FCSB. Nu am stat să disec foarte mult ce se întâmplă acolo, dar consider că săptămână de săptămână echipa este pregătită de un antrenor, de un preparator fizic, de un staff tehnic, nu cred că îi antrenează Gigi Becali.

Toată lumea spune că Gigi face schimbările, eu nu sunt genul ăsta de antrenor. Cu mine e greu să faci schimbări la pauză, să faci cinci schimbări, trei schimbări, este exclus la mine. Eu mă concentrez asupra echipei și nu accept așa ceva”, a declarat Marius Șumudică, la emisiunea Liga DigiSport.

Ți-am pregătit un documentar pentru ca atunci când vei fi milionar să știi ce iaht să-ți cumperi.Hai să vezi Iahturi de lux, azi de la 21:55, numai pe Digi Life. Hai în Digi Online!

Marius Șumudică a mai lucrat în România cu patroni care se implică mai mult decât poate ar fi normal la echipe, precum Adrian Porumboiu sau Ioan Niculae, fapte recunoscute inclusiv de cei doi oameni de afaceri, așa cum este și cazul lui Gigi Becali, și a recunoscut că este dispus să asculte ideile conducerii, atâta timp cât nu i se vor impune schimbările.

Și domnul Niculae la fel făcea, îl trimitea pe domnul Buduru. Avea altă inițiativă, poate vedea mai bine de sus, venea cu o idee, asta nu înseamnă că nu o iau în calcul”, a transmis Marius Șumudică.

Dacă va accepta propunerea, Marius Șumudică îl va înlocui la FCSB pe Toni Petrea, antrenor care a ratat câștigarea campionatului în acest sezon și care și-a anunțat deja, după meciul cu Universitatea Craiova, pierdut 0-1 în ultima rundă a sezonului regular, plecarea de la echipă.

Etichete: marius sumudica , gigi becali , antrenor fcsb , marius sumudica fcsb

[ad_2]

Citește mai mult..