”Poate să vină când vrea el”

[ad_1]

  • Liga 1: Academica ClinceniSepsi, joi, 20:30, Digi Sport 1

  • Handbal M.: Barcelona – Brest, joi, 21:45, Digi Sport 4

Olăroiu a rămas favoritul lui Becali după acel parcurs european din 2006, când FCSB a ajuns în semifinala Cupei UEFA, unde a fost eliminată dramatic de Middlesbrough. Patronul FCSB spune că Olăroiu se poate întoarce la FCSB când vrea el.

Gigi Becali: ”Olăroiu poate să vină la FCSB când vrea el”

„De Olăroiu nu are rost să discutăm. El poate să vină la mine la FCSB când vrea el. A și demonstrat, poate e al doilea după Lucescu. Olăroiu poate să dea telefon să spună ‘Băi Gigi, vezi că vin eu antrenor’. ‘Vino, mă, treci’.

La Olăroiu nu mai poti sa negociezi cu bani. Cum poți să îi dai 20.000 când el are 50 de milioane avere?”, a spus Becali, la Look Sport.

Olăroiu a fost timp de trei ani antrenorul celor de la Jiangsu Suning, echipă alături de care a reușit să câștige titlul în China.

Ți-am pregătit un documentar pentru ca atunci când vei fi milionar să știi ce iaht să-ți cumperi.Hai să vezi Iahturi de lux, azi de la 21:55, numai pe Digi Life. Hai în Digi Online!

FC Național, Poli Timișoara și FCSB sunt echipele din România pe care le-a pregătit Olăroiu. Antrenorul român le-a mai antrenat pe Al-Hilal, Al-Ain, Al-Ahli și Shabab Dubai. Acesta a fost și selecționerul Arabiei Saudite pentru cinci meciuri.

Recent, antrenorul a recunoscut într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Digi Sport că a fost contactat de o echipă din Liga 1.

”Da! O echipă! Pot să plec în orice proiect cu oricine, curaj am, minte îmi mai trebuie. Nu îmi e frică să plec la drum, dar există un risc în tot ceea ce faci.

Merită să riști pentru un anumit lucru? Aici trebuie să îți dai răspunsul”, a explicat Olăroiu.

Etichete: marius sumudica , gigi becali , cosmin olaroiu , fcsb

[ad_2]

Citește mai mult..