Video Exclusiv | ”Ai nevoie de Badea, ai nevoie de Borcea, ai nevoie de Copos!”. Declarația care-l va face fericit pe Gigi Becali

[ad_1]

  • Liga 1: Academica ClinceniSepsi, joi, 20:30, Digi Sport 1

  • Handbal M.: Barcelona – Brest, joi, 21:45, Digi Sport 4

”De ce să fiu supărat? Am 10 milioane de euro în cont!”, a spus Becali, la Digi Sport. Florin Bratu, fostul atacant al lui Dinamo, crede că fotbalul românesc are nevoie de investitori.

Florin Bratu spune de ce fotbalul românesc ”are nevoie de Badea, Borcea sau Copos”

”Așa e viața, o morișcă așa, se întâmplă lucruri pe care nu le prevezi. S-a întâmplat și la Rapid. Ei nu erau mulțumiți de poziția 3 sau 4. Mi-aduc aminte la Dinamo, dacă terminam pe 2, pe 3 ne alergau prin spate, pe acolo, ne vopseau mașinile, ne amenințau. 

Astea erau vremurile de atunci. Acum, dacă dai timpul înapoi și dacă vezi situațiile economice ale echipelor, ai nevoie de Badea, ai nevoie de Borcea, ai nevoie de Copos, ai nevoie de foarte mulți acționari care au dispărut din peisajul fotbalist”, a spus Bratu, la Liga DigiSport.

Gigi Becali și ”afacerea” FCSB. ”Când nu iese, mă distrez!”

Pentru milionarul din Pipera, FCSB este doar o afacere.

Ți-am pregătit un documentar pentru ca atunci când vei fi milionar să știi ce iaht să-ți cumperi.Hai să vezi Iahturi de lux, azi de la 21:55, numai pe Digi Life. Hai în Digi Online!

”Care e problema că au luat atâtea titluri cei de la CFR? Ce au făcut? Unde sunt banii? Ei au 20 de milioane minus în cont.

Când nu iese, mă distrez. Vai, ce supărat sunt că nu iau campionatul. M-aș supăra să pierd bani din buzunarul meu.

Dacă nu-l vindeam pe Man, nu vă mai răspundeam la telefon, eram supărat. Acum am răspuns ca să râd cu voi. Ne îmbolnăvim de la fotbal?”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special, după remiza cu Sepsi, scor 2-2.

VIDEO cu Florin Bratu despre investitorii din Liga 1

Etichete: george copos , cristi borcea , nicolae badea , florin bratu , gigi becali

[ad_2]

Citește mai mult..