Breaking News | Surpriză imensă! Gigi Becali a anunțat cine este noul antrenor de la FCSB: ”A semnat deja. Era la biserică”

[ad_1]

  • Cupa României, finala: Astra – Universitatea Craiova, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

  • Baraj promovare Liga 2: Steaua – CS Afumați, sâmbătă, 17:30, Digi Sport 1

Patronul de la FCSB a dezvăluit, într-o intervenție la Digi Sport Special, că, Dinu Todoran a semnat deja contractul, urmând ca din startul sezonului viitor să fie antrenorul primei echipe.

Dinu Todoran este noul antrenor de la FCSB

Gigi Becali a anunțat că, inițial, Mihai Stoica l-a contactat pe Dinu Todoran pentru a-l coopta în staff-ul de la centrul de copii și juniori, însă, după ce a aflat că este apropiat de biserică, a decis că trebuie să-l numească antrenorul principal de la FCSB.

Am ales un antrenor, un om sincer, pe criteriu de om bun, pe Dinu Todoran. I-am spus lui Meme să-l sune, ca să-l punem la Academie.

L-a sunat și i-a zis că e la biserică pentru că e sărbătoare mare. Dacă era la biserică, atunci am zis că nu-l punem la Academie, ci direct la prima echipă. L-am chemat, a venit, a semnat”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Dinu Todoran, tehnician de 42 de ani, a mai antrenat la FC Voluntari, echipa U19 și prima formație, și la CSM Slatina, formație de care s-a despărțit în luna martie a acestui an, deși o preluase în decembrie 2020.

La nivelul primei Ligi, Dinu Todoran, care a obținut în acest an Licența Pro, a antrenat FC Voluntari în patru partide, în 2017.

Cum l-a ales Gigi Becali pe Dinu Todoran

Gigi Becali a explicat că în alegerea lui Dinu Todoran a contat cel mai mult valoarea umană, competența profesională fiind lăsată, mai degrabă, pe loc secund.

Voi mă știți pe mine cum sunt. Eu nu merg pe valoarea profesională, ci pe valoarea umană. Așa fac eu și mi-a mers bine în viață. Decât să câștig cu un om rău, mai bine pierd cu un om bun.

Jucătorii nu gândesc ce antrenor e. Ei, când au semnat un contract, au gândit că semnează pe trei ani, pe patru ani, pe cinci ani. Ei nu au semnat că ne dă un antrenor sau altul”, a recunoscut Gigi Becali.

Etichete: gigi becali , dinu todoran , antrenor fcsb

[ad_2]

Citește mai mult..