Buffon poate apăra în Serie B! Ce echipă este interesată de serviciile portarului

[ad_1]

  • Cupa României, finala: Astra – Universitatea Craiova, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

  • Baraj promovare Liga 2: Steaua – CS Afumați, sâmbătă, 17:30, Digi Sport 1

Buffon este pregătit să înceapă un nou capitol al carierei sale și nu la o echipă de top.

Buffon ar putea ajunge în Serie B

Potrivit La Gazetta dello Sport, clubul din Serie B, Monza, ar putea fi următoarea destinație al legendarului goalkeeper.

Conducerea clubului este interesată de serviciile portarului și vrea să negocieze cu acesta în următoarea perioadă de mercato.

Se pare că președintele celor de la Monza, Adriano Galliani i-a trimis lui Buffon un mesaj după ce a aflat de plecarea sa de la Juventus.

Tu, tu! Da, chiar cu tine vorbesc! Hai în Digi Online să vezi ce moștenire ți-a lăsat Tutankhamon, azi de la 22:00, numai pe Digi World!

Încă nu a fost trimisă o ofertă oficială, dar echipa din Serie B este foarte interesată de câștigătorul Cupei Mondiale din 2006.

În același timp, echipa proaspăt retrogradată în Serie B, Parma, formația unde evoluează Man și Mihăilă, este pregătită să negocieze cu Buffon.

Olympiakos, Galatasaray și Porto sunt și ele printre echipele la care ar putea ajunge portarul.

Gianluigi Buffon, dorit de Barcelona

Recent s-a vehiculat că Barcelona l-a ofertat pe goalkeeper-ul lui Juventus, după acesta a anunțat că nu va mai continua alături de ”Bătrâna Doamnă”.

Cu toate că Buffon a anunțat că nu va mai juca la Juventus, acesta nu a dat de înțeles că își va încheia cariera de jucător.

Potrivit Football Italia, Barcelona ar putea fi următoarea destinație a portarului și se pare că au existat deja discuții în acest sens.

Gruparea catalană este una dintre cele trei echipe care au rămas fidele proiectului Super Liga, iar acest lucru a atras antipatii din partea UEFA.

Catalanii vor să implementeze în această vară o strategie de transferuri care să reducă substanțial costurile, iar Gianluigi Buffon ar putea fi o rezervă perfectă pentru titularul Marc Andre Ter Stegen. Astfel, Barcelona l-ar putea vinde pe Neto, iar acest lucru ar crește bugetul clubului.

Etichete: juventus , monza , gianluigi buffon

[ad_2]

Citește mai mult..