Marius Șumudică a refuzat FCSB și poate da lovitura din punct de vedere financiar! Ce oferte are antrenorul român

[ad_1]

  • Cupa României, finala: Astra – Universitatea Craiova, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

  • Baraj promovare Liga 2: Steaua – CS Afumați, sâmbătă, 17:30, Digi Sport 1

Totuși, tehnicianul, liber de contract din martie, când s-a despărțit de Rizespor, nu duce lipsă și de alte oferte, chiar mai avantajoase din punct de vedere financiar.

Marius Șumudică a refuzat FCSB, dar are alte două oferte tentante

Una dintre propunerile pe care le are Marius Șumudică este din Arabia Saudită, de la Al Feiha, echipă care și-a asigurat, cu două runde rămase de disputat, promovarea în prima ligă.

Marius Șumudică a primit din partea clubului saudit o ofertă importantă din punct de vedere financiar, cu un salariu stagional de 1.500.000 de euro pe an.

Antrenorul român a mai lucrat în Arabia Saudită la Al Shabab, în sezonul 2018 – 2019, când a avut rezultate apreciate, terminând campionatul pe locul cinci.

Tu, tu! Da, chiar cu tine vorbesc! Hai în Digi Online să vezi ce moștenire ți-a lăsat Tutankhamon, azi de la 22:00, numai pe Digi World!

A doua ofertă pe care o are ”pe masă” Marius Șumudică este tot dintr-un campionat în care a obținut rezultate notabile, cel al Turciei, unde a lucrat la Kayserispor, Gaziantep și Rizespor. Propunerea este chiar din partea celor de la Kayseri, formație pe care a mai pregătit-o în stagiunea 2017 – 2018, când a terminat la jumătatea clasamentului, pe locul nouă. Tehnicianul român este ”ademenit” cu un salariu anual de 1.000.000 de euro.

Marius Șumudică a mai fost dorit de Kayserispor, club la care joacă Denis Alibec, și la începutul acestui an, însă nu a putut pleca de la Gaziantep, club pe care l-a adus la acel moment în lupta pentru cupele europene în Turcia, iar în locul său a fost numit Dan Petrescu, care a rezistat pe bancă până la finalul lunii februarie.

Cât i-a oferit Gigi Becali lui Marius Șumudică pentru a semna cu FCSB

Dacă ar fi acceptat propunerea lui Gigi Becali, Marius Șumudică ar fi primit un salariu lunar de 20.000 de euro, care ar fi crescut cu 5.000 de euro dacă ar fi calificat FCSB în grupele Conference League în această vară.

De asemenea, antrenorul ar fi încasat 500.000 de euro dacă ar fi dus echipa în grupele Champions League, iar o prezență în Europa League i-ar fi adus un bonus de 200.000 de euro.

Marius Șumudică a ales, totuși, să refuze oferta, din cauza unor neînțelegeri cu Gigi Becali privind componența viitorului staff tehnic.

Etichete: marius sumudica , kayserispor , al feiha , oferte marius sumudica

[ad_2]

Citește mai mult..