MM Stoica nu mai are credibilitate în fața lui Gigi Becali! ”Urmează să controlez dacă e adevărat”. Motivul situației

[ad_1]

  • Cupa României, finala: Astra – Universitatea Craiova, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

  • Baraj promovare Liga 2: Steaua – CS Afumați, sâmbătă, 17:30, Digi Sport 1

Patronul roș-albaștrilor mai este însă frământat și de accidentările în lanț ale fotbaliștilor din acest an. Becali l-a întrebat pe MM dacă Thomas Neubert își îndeplinește sarcinile cum trebuie, la fel cum a făcut-o, în trecut, și în perioada în care echipa era pregătită fizic de către Marian Lupu.

MM Stoica nu mai are credibilitate în fața lui Gigi Becali! ”I-am spus, nu e în regulă!”

Milionarul din Pipera a ascultat răspunsurile date de către managerul general, dar nu este convins 100% și a anunțat că va ancheta personal situația. 

”I-am spus: ‘Băi MM, nu e în regulă asta, prea mulți jucători accidentați’. La care MM, el mi-a dat argumente, cum îi convine lui, ca să se apere pe el.

A luat-o pe rând: Panțîru, Șut – s-au dat amândoi, s-au lovit amândoi și s-au accidentat între ei. Miron a făcut altceva, a călcat strâmb. Ce să-i facă Neubert? Pe urmă, ceilalți. N-au fost chestiuni musculare. Ovidiu Popescu a avut la genunchi, a făcut o contră și la genunchiul ăla cu probleme a recidivat. MM mi-a zis asta.

Tu, tu! Da, chiar cu tine vorbesc! Hai în Digi Online să vezi ce moștenire ți-a lăsat Tutankhamon, azi de la 22:00, numai pe Digi World!

Urmează să controlez dacă e adevărat așa. MM găsește tot timpul argumente”, a spus Gigi Becali, ÎN EXCLUSIVITATE, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Chestionat dacă nu mai crede în prietenul său, Meme Stoica, Becali a replicat: ”E fratele meu, dar trebuie tot timpul control la toată lumea. El are o meteahnă, dacă l-a adus el pe pe Neubert, se ia după Neubert!”, a mai spus, în încheiere, Becali, la Digi Sport.

Etichete: marius sumudica , mm stoica , gigi becali , thomas neubert , antrenor fcsb

[ad_2]

Citește mai mult..