O femeie s-a trezit în timpul ritualului de incinerare, chiar înainte ca lada funerară să fie aprinsă. Fusese diagnosticată cu COVID

[ad_1]

O femeie în vârstă, despre care familia credea că a murit, s-a trezit în timpul ritualului de incinerare, cu doar câteva momente înainte ca focul să fie aprins.

Shakuntala Gaikwad, de 76 de ani, s-a îmbolnăvit de COVID-19 și se izolase în casă, însă starea ei s-a agravat. Familia a dus-o apoi la spital, dar, din cauza numărului uriaș de pacienții, medicii nu au putut să-i ofere un pat, așa că a rămas afară, în fața unității medicale, într-o mașină.

În scurt timp, Shakuntala ar fi încetat să mai respire, iar familia a crezut că a murit.

I-au luat trupul acasă și au început pregătirile pentru ritualul de incinerare, relatează India Today. În timpul acestuia, chiar înainte ca lada funerară să fie aprinsă, femeia s-a trezit, a deschis ochii și a început să plângă.

Rudele au dus-o din nou la spital și se pare că de această dată a primit tratament. Un ofițer de poliție a confirmat pentru sursa citată întâmplarea, însă nu a putut să ofere detalii legate de starea actuală a femeii.

Acesta este doar unul din exemplele brutale, cu situații disperate în care ajuns sute de mii de oameni din India, țară afectată grav de criza COVID. India a raportat peste 24 de milioane de cazuri de îmbolnăviri și peste 270.000 de decese, însă există temeri că cifrele reale ar fi, de fapt, mult mai mari.

Editor : D.C.

[ad_2]

Citește mai mult..