Probleme pentru Serena Williams. Ultimele informații dezvăluite de Patrick Mouratoglou înainte de Roland Garros

[ad_1]

  • Cupa României, finala: Astra – Universitatea Craiova, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

  • Baraj promovare Liga 2: Steaua – CS Afumați, sâmbătă, 17:30, Digi Sport 1

Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătește de 10 ani pe marea vedetă din Statele Unite admite că eleva sa are încă probleme pe teren, după ce recent a fost eliminată în optimi, la Parma.

Galerie Foto

Tehnicianul francez lasă de înțeles că nu a fost o idee prea bună ca fostul lider mondial să joace în Italia. 

„Cred că Serena a pierdut pentru că nu era gata să joace. Nu știu, dar cred că nu a fost o idee bună să joace la Parma, pentru că evoluția de la Roma a scos în evidență multe aspecte pe care trebuie să le îmbunătățească pentru a se exprima din nou la cel mai înalt nivel.

Tu, tu! Da, chiar cu tine vorbesc! Hai în Digi Online să vezi ce moștenire ți-a lăsat Tutankhamon, azi de la 22:00, numai pe Digi World!

Sunt de părere că întotdeauna e bine să ai meciuri pentru că-ți oferă o viziune de ansamblu etapei în care te afli, așa că, într-un fel, a fost bine pentru ca noi să știm unde trebuie să mai lucreze în vederea turneului de la Roland Garros.

Nu sunt îngrijorat pentru că dacă lucrează bine la antrenamente, atunci va fi gata să joace la cel mai înalt nivel la competiția de la Paris. Ca să fiu sincer, când am văzut-o înainte de Australian Open, am zis <<Wow! E pregătită!>>.

A jucat bine, dar a ajuns doar până în semifinale. Când lumea spune că Serena nu mai poate juca, îi oferă o motivație în plus. Așa că puteți să-i transmiteți Francescăi Schiavone să o spună mai tare, pentru ca Serena să o audă!”, a declarat Mouratoglou, pentru Sky Sports. 

Schiavone a spus de curând că în opinia sa Serena Williams nu are șanse să se impună la Roland Garros. 

Etichete: serena williams , roland garros , patrick mouratoglou

[ad_2]

Citește mai mult..