Video Exclusiv | „Crezi că un jucător cu șase titluri se autopropune?” Arlauskis, spumos, poate ajunge oficial la CFR Cluj: „Sunt nebun”

[ad_1]

  • Baraj promovare Liga 2: Steaua CS Afumați, sâmbătă, 17:30, Digi Sport 1

  • Finala Cupei României: AstraUniversitatea Craiova, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

Portarul lituanian a răspuns în stilul caracteristic atunci când a fost întrebat dacă nu l-ar tenta o carieră în acest sens.

Giedrius Arlauskis: „Da, aș vrea să fiu președinte la CFR”

„Da, am stat pe scaunul de președinte, dar nu e bine deloc. E o presiune, nu știu câți ani mai am de jucat, 3, 4, 5. Eu mai vreau 5, dar poate mai păcălesc și eu corpul. Da, aș vrea să fiu președinte la CFR, dar cu o singură condiție: să fiu eu cu Marian Copilul. Eu să fiu mâna dreaptă. Eu nu am cum să ajung în scaunul ăla. La mișto, da”, a spus Arlauskis la Fotbal Club.

Giedrius Arlauskis (33 de ani) se află la al doilea „mandat” la CFR Cluj. Mai întâi a jucat la ardeleni în perioada august 2017 – august 2020, apoi s-a transferat la Al Shabab. Din martie 2021 a revenit la clujeni.

Arlauskis are 4 titluri cu CFR Cluj

Mai în glumă, mai în serios, Arlauskis a spus că nu mai rămâne la CFR după ce se termină acest sezon. Și asta doar pentru că nu i s-a propus asta.

„Sincer? Nu rămân la CFR. Am bilet numai dus. Sunt nebun, dar am învățat și eu ceva în viață: niciodată să nu spui niciodată, așa că las ușa deschisă. Dar ca să vorbim despre CFR, trebuie să ai o propunere. Nimeni nu mi-a propus nimic de la CFR.

Trenul se duce și după aia ne salutăm așa. Fără vrăjeală, nu am vorbit nimic. Tu crezi că un jucător cu 6 titluri se autopropune? Am și eu limitele mele, ca oficial. Sunt eu bun, dar nici chiar așa”, a explicat Arlauskis.

În total, Arlauskis are 10 trofee, dintre care 4 titluri cu CFR Cluj, unul cu Unirea urziceni și unul cu FCSB.

Etichete: cfr cluj , giedrius arlauskis

[ad_2]

Citește mai mult..