Video Exclusiv | Patronul Rapidului, „declarație de dragoste” pentru Mihai Iosif: „Există un Dumnezeu sus, cum să-l schimb acum?”

[ad_1]

  • Cupa României, finala: Astra – Universitatea Craiova, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

  • Baraj promovare Liga 2: Steaua – CS Afumați, sâmbătă, 17:30, Digi Sport 1

„Miță” Iosif, „bardul” de pe banca Rapidului, a preluat echipa într-un moment în care promovarea părea aproape imposibilă și a reușit să strângă jucătorii în jurul său, să tragă toți „la aceeași căruță”. Rezultatele și modul în care au evoluat „vișiniii” nu au rămas neobservate de Victor Angelescu, omul cu banii din Giulești, care l-a reconfirmat în funcție pe Iosif.

Victor Angelescu, patronul Rapidului: „Există un Dumnezeu sus, cum l-aș putea schimba pe Mihai Iosif?”

Trebuie să mă obișnuiesc, probabil la Liga 1 sunt mai multe speculații ca la Liga 2. Avem antrenor, l-am reconfirmat în funcție, am vorbit cu Nico, amândoi suntem în același asentiment. Nici nu se pune problema, ‘Miță’ Iosif rămâne antrenorul nostru. Ne-a luat într-o situație grea și a promovat echipa când poate puțini mai sperau.

Există un Dumnezeu sus, cum l-aș putea schimba acum? Rezultatele lui sunt fabuloase, nu poți să schimbi un om care are 70% victorii. Am jucat bine în play-off, am promovat cu două etape înainte, eu zic că am jucat un fotbal bun, avem un grup unit. Eu cred că merită o șansă, oricine ar fi fost, și dacă am fi promovat cu Pancu, și el ar fi rămas„, a declarat Victor Angelescu, la emisiunea Liga DigiSport.

  • În ultima etapă din play-off-ul Ligii 2, Rapid va întâlni CS Mioveni, în deplasare, duminică, de la ora 13:00, în direct pe Digi Sport 1.

VIDEO Declarația lui Victor Angelescu, patronul Rapidului, la emisiunea Liga DigiSport

Etichete: antrenor rapid , patron rapid , victor angelescu , mihai iosif

[ad_2]

Citește mai mult..