Accident devastator în Medgidia. Doi tineri au decedat pe loc

[ad_1]

Un accident rutier devastator a avut loc în Medgidia. Doi tineri de 22 și 23 de ani au murit pe loc după ce mașina lor s-a ivit de copaci.


In articol:


Un accident rutier s-a petrecut noaptea trecută la intrarea în orașul Medgidia, județul Constanța. Doi băieți, de 22, respectiv 23 de ani, au murit pe loc în urma impactului violent. Mașina lor s-a izbit de mai mulți copaci.

Citeste si: Detalii șocante din accidentul cu Maserati în care și-au pierdut viața trei tineri. Cine erau victimele

Accidentul a

avut loc noaptea trecută la intrarea în Medgidia, dinspre DJ 222 către centrul orașului. Cei doi tineri se aflau într-o mașină scumpă cu mulți cai putere, care se deplasa pe strada Lupeni. La ora 03:20, șoferul autoturismului a accelerat puternic deoarece drumul era liber. Mașina a derapat și a pierdut astfel controlul volanului. Bolidul a ieșit de pe șosea și s-a lovit puternic de mai multi copaci.

Citeste si: Camere rovinietă România. Unde sunt amplasate fiecare din cele 108 de camere. Harta completă

Doi tineri de 22 și 23 de ani au murit pe loc

În urma impactului, atât șoferul, cât și amicul său au murit pe loc. Autoritățile ajunse la locul accidentului nu au mai putut să facă nimic pentru cei doi băieți. Șoferul mașinii se numea Ibram Relu și avea doi copii. Prietenul său care se afla în dreapta, pe nume Serhan Reis, era șofer la fabrica de amidon din județ și era văr cu unul dintre consilierii locali.

Citeste si: Accident devastator în Constanța. Cinci victime în urma impactului

Accident rutier – 22 mai.[Sursa foto: spynews]

Poliția a deschis o anchetă pentru ucidere din culpă și urmează să se stabilească modul în care s-a produs accidentul în care cei doi tineri au murit.

Citeste si: Carnagiu pe un drum național: cinci persoane au murit, iar alte două au fost rănite

Citeste si: Sfaturi pentru șoferii începători – asigurarea auto și importanța ei în primul an de șoferie

[ad_2]

Citește mai mult..