Andriy Shevchenko nu exclude ideea unei reveniri la AC Milan! Când ar putea avea loc aceasta

[ad_1]

  • Baraj promovare Liga 2: Steaua CS Afumați, sâmbătă, 17:30, Digi Sport 1

  • Finala Cupei României: AstraUniversitatea Craiova, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

Deocamdată, Shevchenko spune că gruparea a arătat foarte bine în acest sezon, iar Stefano Pioli are tot meritul.

Shevchenko își dorește să revină la AC Milan

Andriy Shevchenko a declarat că i-ar plăcea să revină la Milan într-o zi. Fostul atacant al milanezilor spune că AC Milan a avut un sezon grozav, chiar dacă elevii lui Stefano Pioli ar putea eșua în a încheia campionatul pe o poziție care să îi garanteze un loc în Champions League.

Sezonul lui Milan a fost extraordinar. Nu au putut să învingă Cagliari și acum este obligată să câștige cu Atalanta.

Un antrenor este judecat pentru rezultatele sale, asta este realitate. Munca lui Pioli nu poate fi dată la o parte. Echipa este alături de el. Rezultatele sunt bune. Niciodată nu este ușor să învingi Juventus în deplasare”, a declarat Shevchenko pentru La Gazzetta dello Sport.

Rossonerii vor juca duminică ultimul meci al sezonului, împotriva celor de la Atalanta. Elevii lui Pioli au nevoie să termine între primele patru clasate din Serie A pentru a se califica în Champions League. De asemenea, o clasare între primele patru echipe ar aduce cu sine și prelungirea contractului lui Gianluigi Donnarumma, portarul la care milanezii nu vor să renunțe

AC Milan s-ar putea califica în cea mai prestigioasă competiție a Europei și în urma unui eșec sau a unei remize, dar doar cu condiția ca Juventus să piardă în fața celor de la Bologna.

Shevchenko a vorbit și despre aportul adus de Zlatan Ibrahimovic la AC Milan și spune că jucătorul accidentat în partida cu Juventus este un adevărat lider pentru elevii lui Pioli.

Din păcate, orice se poate întâmpla, dar sunt optimist. Atalanta a pierdut multă energie cu Juventus și asta poate fi favorabil lui Milan. Absența lui Ibrahimovic s-a simțit la ultimele meciuri. Zlatan este un lider și are și un impact puternic din punct de vedere tactic. Cu el pe teren, este o altă poveste pentru Milan, dar sper că el va putea ajuta echipa și de la marginea terenului”, a mai spus fostul jucător al lui Milan.

Milan este casa mea și mi-ar plăcea să mă întorc dacă voi avea șansa. Vorbim despre viitor. Acum, sunt concentrat pe Ucraina, iar Pioli trebuie să obțină un loc de Champions League. Îi susțin pe cei de la Milan și sper că vor reuși, dar Atalanta este o echipă solidă. Este un meci greu”, a mai spus Shevchenko.

Etichete: serie a , ac milan , andriy shevchenko

[ad_2]

Citește mai mult..