Antrenorul Serenei Williams vorbește despre problema jucătorilor cu mare potențial din tenisul mondial

[ad_1]

  • Baraj promovare Liga 2: Steaua CS Afumați, sâmbătă, 17:30, Digi Sport 1

  • Finala Cupei României: AstraUniversitatea Craiova, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

Omul care o pregătește pe Serena Williams de un deceniu evidențiază că mulți dintre cei care aspiră la fotoliul de lider al lumii în sportul alb o fac la nivel declarativ, dar au probleme din punct de vedere mental. 

Mouratoglou lasă de înțeles că mulți dintre sportivi au nevoie de un psiholog pentru a crede până la capăt în ținta lor. Mulți dintre cei care au calități de a avansa până în vârful circuitului renunță în a mai crede în visul lor. 

„Toți vor să ajungă numărul 1 în tenis, dar foarte puțini cred cu adevărat în visul lor. Pentru a fi capabil să urci până pe prima treaptă a ierarhiei, trebuie să crezi cu toată puterea ta.

99 la sută din jucători își doresc asta, dar nu cred în ținta lor. Din această cauză, ei nu fac în fiecare zi ce ar trebui să facă pentru a-și urma visul. Există foarte multe momente în care jucătorii se îndoiesc că ar putea deveni numărul 1. Dacă nu scapă de această urmă de îndoială, obiectivul lor e în pericol.

Nu trebuie să aibă momente de îndoială”, a declarat Patrick Mouratoglou.

Serena Williams, eleva lui Mouratoglou are 39 de ani și e pe 8 WTA.

Novak Djokovic e lider ATP, în timp ce Ashleigh Barty conduce ierarhia WTA.

Turneul de la Roland Garros va debuta pe 24 mai. Simona Halep nu va putea participa la Openul din Paris din cauza accidentării la gambă suferită la Roma. 

Etichete: novak djokovic , serena williams , patrick mouratoglou , numărul 1 în tenis

[ad_2]

Citește mai mult..