Reacția lui Karim Benzema după ce a fost convocat la naționala Franței: „Nu am renunțat niciodată”

[ad_1]

  • Baraj promovare Liga 2: Steaua CS Afumați, sâmbătă, 17:30, Digi Sport 1

  • Finala Cupei României: AstraUniversitatea Craiova, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

Benzema nu a mai fost chemat la prima reprezentativă a Franţei din 2015, de la povestea care l-a avut ca protagonist pe colegul său, Mathieu Valbuena. Didier Deschamps a explicat că a avut o discuție cu atacantul lui Real Madrid și a hotărât să se bazeze pe el la Campionatul European ce „bate la ușă”.

Karim Benzema abia așteaptă să facă pereche cu Kylian Mbappe în atacul naționalei Franței

Karim Benzema a declarat că s-a pregătit în tot acest timp cu gândul la naționala Franței și este extrem de bucuros că eforturile sale nu au fost trecute cu vederea. KB9 a vorbit și despre posibilul cuplu de atac pe care l-ar putea face cu noul star al fotbalului mondial, Kylian Mbappe.

Sunt mai mult decât fericit. Este o mândrie, aștept acest lucru de ceva vreme. Mereu am muncit, nu am renunțat niciodată, am sperat mereu. Și acum am fost răsplătit. Abia aștept să mă antrenez și să joc. Avem o echipă foarte bună, plină de talente, și vreau și eu să fac parte din ea.

Este adevărat că este un jucător tânăr, dar foarte, foarte talentat (n.r.- Kylian Mbappe). Îmi plac mișcările lui, cum joacă fotbal. Acum depinde de noi să ne înțelegem bine pe teren, dar nu am nicio îndoială cu privire la asta. În orice caz, nu ar trebui să ne concentrăm asupra duetului Mbappe-Benzema.

Există mulți jucători foarte talentați în această echipă: Griezmann, Giroud, Pogba, Dembele, Coman, Ben Yedder… Pericolul poate veni de oriunde și asta ajută Franța„, a declarat Karim Benzema, pentru Onze Mondial.

  • 81 de selecții și 27 de goluri a adunat Karim Benzema pentru naționala Franței

Prestigioasa publicație franceză i-a acordat lui Benzema și premiul pentru cel mai bun fotbalist din lume în sezonul 2020/2021, devansându-i în preferințele publicului pe Leo Messi sau Robert Lewandowski.

  • 45 de meciuri, 29 de reușite și 8 pase decisive a reușit Benzema în acest sezon pentru Real Madrid

Etichete: euro 2020 , karim benzema , benzema mbappe , echipa nationala franta

[ad_2]

Citește mai mult..