Valladolid – Atletico și Real Madrid – Villarreal

[ad_1]

  • Baraj promovare Liga 2: Steaua CS Afumați, sâmbătă, 17:30, Digi Sport 1

  • Finala Cupei României: AstraUniversitatea Craiova, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

Etapa cu numărul 38, ultima din La Liga, este decisivă în stabilirea campioanei. Atletico Madrid are nevoie de o victorie la Valladolid pentru a fi sigură de titlu, indiferent de rezultatul pe care-l va obține Real Madrid în confruntarea cu Villarreal.

VIDEO | Valladolid – Atletico și Real Madrid – Villarreal | LIVE VIDEO, ora 19:00, pe Digi Sport 2 & 3

Valladolid – Atletico Madrid | LIVE VIDEO, ora 19:00, pe Digi Sport 2. Luptă „pe viață și pe moarte” pe stadionul José Zorrilla 

Gruparea „rojiblanco” nu va avea o misiune ușoară. Valladolid este condamnată să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare. În fapt, nici victoria nu le asigură gazdelor rămânerea în La Liga. Elche și Huesca, contracandidatele din zona roșie, vor juca împotriva lui Bilbao, respectiv Valencia, două formații fără niciun obiectiv.

Echipe probabile:

vall-atletico
Echipe probabile: Valladolid – Atletico Madrid / Foto: whoscored.com

Real Madrid – Villarreal | LIVE VIDEO, ora 19:00, pe Digi Sport 3. Trupa lui Zidane, condamnată să câștige

De asemenea, nici Real Madrid nu poate fi considerată învingătoare dinaintea meciului cu Villarreal. „Submarinul galben” luptă pentru un loc de Europa League, dar trupa lui Zidane trebuie să câștige și să spere la un pas greșit al rivalei Atletico pentru a-și păstra „coroana” de campioană.

Villarreal poate prinde grupele UEFA Champions League, în cazul în care se va impune în finala Europa League, contra lui Manchester United.

Echipe probabile: 

real-vill
Echipe probabile: Real Madrid – Villarreal / Foto: whoscored.com

Valladolid – Atletico și Real Madrid – Villarreal | LIVE VIDEO, ora 19:00, pe Digi Sport 2 & 3. Programul complet al ultimei etape din La Liga & Clasament

Etapa 38 La Liga

Clasament La Liga

Etichete: real madrid villarreal , campioana la liga , etapa 38 la liga , valladolid atletico madrid

[ad_2]

Citește mai mult..