Video Exclusiv | „Sunt indisponibil, sunt varză!” Ce s-a întâmplat la ultimul titlu luat de FCSB? „Mi-au povestit băieții că făceam alunecări pe scenă”

[ad_1]

  • Baraj promovare Liga 2: Steaua CS Afumați, sâmbătă, 17:30, Digi Sport 1

  • Finala Cupei României: AstraUniversitatea Craiova, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

Lituanianul a fost „completat” și de Adi Popa, aflat în studioul Fotbal Club. Cei doi au fost colegi la ultimul titlu luat de FCSB.

Giedrius Arlauskis a petrecut două nopți câștigarea titlului cu FCSB din 2015

Giedrius Arlauskis: „Dau din casă acuma. Acum 5 ani am sărbătorit cum se sărbătorește ca lumea. Știu că eu, a doua zi când m-am trezit, aveam genunchii juliți. Și nu înțelegeam ce am făcut. Mi-au povestit băieții că am făcut alunecări pe scenă.”

Adi Popa: „Două nopți la rând am petrescut, serios. Am plecat de la Iași direct la club, ne-am odihnit puțin acasă și apoi am continuat cu el și cu un coleg până sâmbătă și duminică am jucat cu U Cluj și i-am bătut cu 3-0 în finala Cupei.”

Giedrius Arlauskis: „Eu nu am jucat, că am petrecut mai mult ca tine. Exact cum sunt și acum, sunt indisponibil, varză sunt. Eu știu să trăiesc momentul.”

Adi Popa: „Știe să petreacă, am petrecut cu el și e de comitet.”

FCSB a câștigat ultimul titlu în sezonul 2014-2015, cu Arlauskis în poartă. Portarul de 33 de ani are în palmares un titlu cu Unirea Urziceni, unul cu FCSB și 4 cu CFR Cluj. Pe lângă acestea, Arlauskis a mai câșigat o Cupă a României și o Cup ăa Ligii cu FCSB și o Supercupă cu CFR Cluj.

Giedrius Arlauskis vrea să dea o petrecere de pomină după ultima etapă, când CFR Cluj întâlnește FCSB

Arlauskis e proaspăt campion cu CFR Cluj pentru a patra oară, însă vrea să mai dea o petrecere. Portarul lituanian așteaptă ultima etapă, când CFR întâlnește fosta sa echipă, FCSB.

„Acum e momentul nostru. Toată lumea dă vina pe pandemie, că nu se poate, dar întotdeauna se poate mai bine. Pentru mine, se petrece mai bine la Cluj decât la București.

Atunci ne-am dus cu toții la o locație unde ne cazăm noi când jucăm acasă și apoi am petrecut acolo. Dar toată lumea a înțeles că se poate și mai bine. De aia am rămas în România. Aștept marți seară, că se poate și mai bine. Eu am făcut încălzirea de 3 zile și tot aștept”, a spus Arlauskis la Fotbal Club.

Etichete: cfr cluj , giedrius arlauskis , fcsb

[ad_2]

Citește mai mult..