CS Mioveni – Rapid LIVE VIDEO, de la 13:30, în direct la Digi Sport 1. Primul meci pentru giuleșteni după obținerea promovării

[ad_1]

  • Liga 2: U Craiova 1948 – Dunărea Călărași, duminică,18:30, Digi Sport 1

  • Serie A: Atalanta – Milan, duminică, 21:45, Digi Sport 1

Înaintea meciului direct, CS Mioveni este pe locul trei în Liga 2, cu 45 de puncte, în timp ce Rapid se află pe a doua poziție a clasamentului din play-off, cu 49 de puncte.

CS Mioveni – Rapid LIVE VIDEO, de la ora 13:30, în direct la Digi Sport 1

Indiferent de rezultatul partidei, CS Mioveni este sigură că va juca la barajul pentru promovare, având un avans de patru puncte în fața formației de pe locul cinci, Csikszereda Miercurea Ciuc, în timp ce Rapid a promovat matematic în Liga 1 încă de runda trecută, datorită remizei obținute de ASU Poli Timișoara în fața formației piteștene.

CS Mioveni nu a mai câștigat de mai bine de o lună, de la 4-0 cu ASU Poli Timișoara în runda a patra din play-off, înregistrând de atunci patru remize și o înfrângere, la Craiova.

De partea cealaltă, Rapid vine după înfrângerea în fața lui FC U Craiova 1948, meci disputat la scurt timp după asigurarea promovării, iar în acest play-off a reușit cinci victorii, o remize și alte două eșecuri.

În cele două meciuri directe din acest sezon s-au înregistrat o victorie pentru CS Mioveni, 3-0, în sezonul regular, și o remiză, 1-1, în play-off.

Etichete: play-off liga 2 , meciuri liga 2 , cs mioveni rapid , play-off liga 2 etapa 10

[ad_2]

Citește mai mult..