Neymar nu l-a uitat pe „fratele” Suarez! Mesajul brazilianului pentru noul campion al Spaniei

[ad_1]

  • Liga 2: U Craiova 1948 – Dunărea Călărași, duminică,18:30, Digi Sport 1

  • Serie A: Atalanta – Milan, duminică, 21:45, Digi Sport 1

„Aruncat” de Barcelona în curtea rivalei Atletico Madrid, Luis Suarez și-a demonstrat o dată în plus calitățile de „killer” și, prin golurile sale, a condus gruparea „rojiblanco” spre al 11-lea titlu din istorie. Neymar, omul care, alături de Suarez și Messi, a format unul dintre cele prolifice tridente ofensive din istoria catalanilor, i-a transmis un mesaj uruguayanului prin intermediul rețelelor sociale.

Neymar l-a felicitat pe Luis Suarez, fostul său coleg de la Barcelona, pentru titlul obținut cu Atletico Madrid

Neymar a folosit o fotografie a lui Luis Suarez de la finalul jocului de la Valladolid, care îl înfățișa pe atacantul sud-american în lacrimi și a alăturat mesajul: „Bravo! Mă bucur pentru tine, frate. Meriți! Ești un ‘crack’„.

mesaj-neymar-suarez
Mesajul lui Neymar pentru Luis Suarez / Foto: Instagram @neymarjr

După fluierul final al partidei, atacantul uruguayan a sărbătorit alături de coechipieri și de Diego Simeone titlul, însă ulterior a fost cuprins de emoții. Chiar pe gazon, Luis Suarez a izbucnit în plâns în timp ce vorbea la telefon.

  • 21 de goluri și 3 pase decisive în 32 de meciuri a reușit Luis Suarez în acest sezon din La Liga
  • 5 trofee de campion al Spaniei a cucerit Suarez, 4 cu Barcelona și unul cu Atletico Madrid

La interviul de după joc, Luis Suarez a recunoscut că în urmă cu puțin peste un an a traversat un moment dificil, când Barcelona a ales să renunțe la el.

Am trăit o perioadă foarte dificilă nu m-am apreciat acolo (n.r. la Barcelona) și m-au forțat să plec. Aici, la Atletico, am fost primit cu brațele deschise. Toată familia mea a suferit alături de mine, a fost cel mai dificil sezon. Atletico a făcut un campionat extraordinar, am fost cei mai constanți și merităm acest titlu”, a declarat Luis Suarez.

Etichete: atletico madrid , neymar , luis suarez , mesaj neymar suarez , suarez campion la liga

[ad_2]

Citește mai mult..