Un copil de trei ani, găsit ascuns într-un automarfar la granița cu Ungaria, alături de alți cetăţeni străini

[ad_1]

Poliţiştii de frontieră din Borş au descoperit 30 de cetăţeni străini, între care și un copil de trei ani, care încercau să treacă ilegal frontiera cu Ungaria ascunşi într-un automarfar care transporta materiale electrice pe ruta Turcia – Franţa.

Sâmbătă, în jurul orei 14,00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc, conducând un automarfar înmatriculat în Turcia. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, materiale electrice pe ruta Turcia – Franţa, precizează Poliția de Frontieră, prin intermediul unui comunicat.

În urma efectuării controlului amănunţit asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit treizeci de cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Borş, pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele sunt cetăţeni din Siria şi Irak cu vârste cuprinse între 3 şi 34 de ani, potrivit sursei citate.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Editor : A.A.

[ad_2]

Citește mai mult..