Live Video&Text | Sorana Cîrstea

[ad_1]

  • Liga 1: CFR Cluj-FCSB, marţi, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Univ. Craiova-Academica, miercuri, 18:30, Digi Sport 1

Sorana Cîrstea – Venus Williams 6-1, 2-3, ACUM pe Digi Sport 2

Sorana Cîrstea – Venus Williams 6-1, 2-3 – Sportiva din SUA câștigă din nou pe serviciul Soranei și își consolidează break-ul în game-ul următor. Cîrstea reușește să întrerupă seria lui Williams și se apropie la un singur game.

Sorana Cîrstea – Venus Williams 6-1, 1-1 – Williams a reușit primul break al său din meci, însă Sorana a replicat imediat și a câștigat la rândul său pe serviciul adversarei.

Sorana Cîrstea – Venus Williams 6-1, 0-0 – Sorana Cîrstea își trece în cont și al treilea break și își adjudecă primul set cu un sec 6-1.

Sorana Cîrstea – Venus Williams 5-1 – Sorana se apropie la o singură lungime de câștigarea primului set.

Sorana Cîrstea – Venus Williams 4-1 – Românca reușește un nou break.

Sorana Cîrstea – Venus Williams 3-1 – Sorana Cîrstea încheie cu un as și menține distanța de două game-uri față de Venus.

Sorana Cîrstea – Venus Williams 2-1 – Americanca câștigă primul său game din meci.

Sorana Cîrstea – Venus Williams 2-0 – Cîrstea salvează o minge de break și se distanțează pe tabelă în startul primului set.

Sorana Cîrstea – Venus Williams 1-0 – Sportiva din România face un game excelent contra serviciului și face primul break al meciului la 0.

UPDATE 19:45 – Începe partida cu Venus Williams la serviciu.

Galerie Foto

Eleva lui Adrian Cruciat revine în competiție după accidentarea suferită la Madrid, care a determinat-o să se retragă de la competiția de la Roma. Sori a avut un sezon bun, cu titlu câștigat la Istanbul, în fața lui Elise Mertens, primul după o pauză de 13 ani.

Precedentul titlu și-l adjudecase în 2018, la Tashkent.

  • 21 e cel mai bun loc ocupat în carieră – 12 august 2013
  • 464-346 e raportul victorii-eșecuri în WTA
  • 58 e locul actual ocupat în clasamentul mondial 
  • 86 e locul ocupat la finalul anului 2020, după ce se clasase în timpul sezonului și pe 69 WTA – punctul de referință al anului

Venus Williams, câștigătoare a 7 competiții de Grand Slam, nu se află într-un moment bun. Americanca a pierdut cinci din cele șapte partide disputate în acest an și are o serie de patru înfrângeri consecutive.

  • Turneul WTA de la Strasbourg e fi transmis la Digi Sport în perioada 23-29 mai

Sorana Cîrstea – Venus Williams, LIVE VIDEO, Digi Sport 2

Sorana și Venus Williams s-au întâlnit de trei ori în carieră, toate partidele fiind câștigate de sportiva din Statele Unite.

Sori și fostul lider mondial s-au întâlnit prima dată în 2010, la Mastersul din Miami, în primul tur, când Venus a câștigat cu 6-4, 6-3, pentru ca în 2018 să se dueleze de două ori.

Venus s-a impus și în runda inaugurală de la Indian Wells, 6-3, 6-4, dar la și Mastersul din Canada, în turul secund, scor 7-6, 6-4.

  • 49 de titluri WTA a cucerit Venus Williams în carieră
  • 2 trofee are în palmares Sorana Cîrstea

Etichete: sorana cirstea , venus williams , wta strasbourg , sorana cîrstea – venus williams live video

[ad_2]

Citește mai mult..