Trupa Megadeth s-a despărțit de basistul David Ellefson, în urma unor acuzații de comportament sexual neadecvat față de o minoră

[ad_1]

Trupa mai dăduse un comunicat în urmă cu două săptămâni, când mesaje explicite și clipuri video începuseră să circule pe rețelele sociale.  

„Suntem la curent cu declarațiile privindu-l pe David Ellefson și urmărim situația cu atenție”, potrivit unui comunicat al trupei, scrie The Guardian.

Ellefson a negat acuzațiile pe contul lui de Instagram, care între timp nu mai este public. El a spus despre mesajele în cauză că sunt „interacțiuni private între adulți, care au fost scoase din context și manipulate pentru a produce pagube cât mai mari reputației mele, carierei și familiei”.

El a mai distribuit o declarație a femeii din mesaje, în care aceasta afirmă că nu era minoră la momentul respectiv. Potrivit declarației, femeia implicată „și-a dat consimțământul de adult… Până la urmă, totul a fost consensual și online”. 

David Ellefson, 56 de ani, a fondat trupa Megadeth în 1983, împreună cu chitaristul Dave Mustaine. Trupa face parte din celebrul Big 4, alături de Metallica, Anthrax și Slayer. Ellefson a părăsit Megadeth în 2002,pentru a reveni în 2010.

În trupă mai cântă Dirk Verbeuren (tobe) și Kiko Loureiro (chitară).

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

[ad_2]

Citește mai mult..