„În rest, aș pregăti orice formație de pe pământ”

[ad_1]

  • Liga 1: CFR Cluj-FCSB, marţi, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Univ. Craiova-Academica, miercuri, 18:30, Digi Sport 1

Pancu este un idol pentru suporterii rapidiști și susține că nu le-ar trăda niciodată încrederea, mergând ca antrenor la rivala FCSB. Cu toate acestea, la începutul carierei de fotbalist, „Pancone” a fost la un pas să semneze cu Steaua, a fost în probe în Ghencea, însă mutarea nu s-a mai realizat. Rapid a oferit mai mulți bani pentru transferul său de la Iași și așa s-a scris istoria legendei giuleștene.

Daniel Pancu: „Singura echipă din lume pe care nu aș putea să o antrenez vreodată este FCSB, Steaua”

Fostul antrenor al Rapidului și al lui Poli Iași a declarat că Gigi Becali l-a ofertat de trei ori pentru a veni antrenor la FCSB, dar de fiecare dată refuzul a fost ferm. Daniel Pancu susține că nu ar antrena niciodată gruparea roș-albastră.

Singura echipă din lume pe care nu aș putea să o antrenez vreodată este FCSB, Steaua. În rest, aș pregăti orice echipă de pe pământul ăsta„, a recunoscut Daniel Pancu, pentru as.ro.

De altfel, Daniel Pancu s-a arătat extrem de surprins și neîncrezător când numele lui Marius Șumudică a fost propus pentru funcția de antrenor principal la FCSB: „Ar fi o surpriză, dar sunt decizii. Am văzut că e supărat pe Rapid, pe conducerea Rapidului.

Ți-am pregătit un documentar pentru ca atunci când vei fi milionar să știi ce iaht să-ți cumperi.Hai să vezi Iahturi de lux, azi de la 21:55, numai pe Digi Life. Hai în Digi Online!

Cred că ar fi primul caz, nu cred că a mai fost un antrenor rapidist la FCSB. De asta ar fi surprinzător, că nu s-a mai întâmplat până acum”, a declarat la acea vreme Daniel Pancu, la Digi Sport Special.

Pancu visează să revină la un moment dat pe banca „vișiniilor”, să antreneze pe noul stadion Rapid-Giulești. Deocamdată, îi dă credit lui Mihai Iosif, omul care a promovat Rapidul în prima ligă după o pauză de șase ani.

Îmi doresc să revin într-o zi. Cu siguranță voi antrena Rapid pe stadionul cel nou. Este un vis de al meu. Momentan, aș merge pe mâna actualului antrenor. I-aș da credit lui Iosif, a făcut o treabă foarte bună, fantastică. Este nevoie de stabilitate. E nevoie de o stare financiară foarte bună„, a adăugat Daniel Pancu.

Etichete: daniel pancu rapid , daniel pancu , antrenor fcsb , daniel pancu fcsb

[ad_2]

Citește mai mult..