Marcel Ciolacu: „Pe 14 iunie depunem moţiune de cenzură având ca obiect principal eşecul Guvernului în privinţa PNRR”

[ad_1]

Noi vești din partea PSD. Marcel Ciolacu a declarat că formaţiunea va depune moţiune de cenzură în 14 iunie, pe motivul „eşecului” PNRR.


In articol:


Liderul PSD, Marcel Ciolalcu, a mărturisit că formaţiunea va depune moţiune de cenzură în 14 iunie, pe motivul „eşecului” PNRR.

Citeste si: VIDEO- Marcel Ciolacu vrea alegeri anticipate

Ce a transmis Marcel Ciolacu

„Tot ce ştim despre PNRR este că nu vizează dezvoltarea României, ci e un plan de austeritate pentru toţi românii.

Răspunsul PSD nu poate fi decât unul singur: pe 14 iunie depunem moţiune de cenzură având ca obiect principal eşecul Guvernului în privinţa PNRR”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri după amiază, în plenul Parlamentului.

Citeste si: Marcel Ciolacu îi cere lui Iohannis un „plan urgent” pentru reducerea restricţiilor

Citeste si: Marcel Ciolacu susține că PSD va contesta la CCR desființarea Secţiei speciale, dacă legea va trece de Parlament

Marcel Ciolacu – declarații.[Sursa foto: Facebook]

George Simion a luat cuvântul imediat.
Liderul AUR a vorbit după anunţul lui Marcel Ciolacu privind depunerea moţiunii de cenzură, însă nu a făcut niciun comentariu în această privinţă. El a cerut PSD să se alăture parlamentarilor AUR care anunţaseră că părăsesc sala la votul proiectelor aflate pe ordinea de zi.

Citeste si: Marcel Ciolacu anunta motiune de cenzura contra Guvernului PNL: „S-a umplut paharul”! Cand se va vota in Parlament

Citeste si: Marcel Ciolacu critică modul în care este condusă țara la momentul actual: „Pentru țară ce faceți, incompetenților?!”


[ad_2]

Citește mai mult..