Pas în spate făcut de Ibrahimovic, după ce a fost amenințat de UEFA cu suspendarea! Anunțul făcut în Suedia  • Liga 1: Universitatea CraiovaAcademica Clinceni, miercuri, 18:30, Digi Sport 1

  • Europa League: VillarrealManchester United, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

Pas în spate făcut de Ibrahimovic, după ce a fost amenințat cu suspendarea

Compania americană Esports Entertaiment Group a achiziţionat pentru 16 milioane de euro compania suedeză Bethard, la care „Ibra” era acţionar prin intermediul unei firme deţinute de acesta, a precizat agenţia de presă Direkt, citată de EFE.

Uniunea Europeană de Fotbal a anunţat în urmă cu o lună deschiderea unui dosar privindu-l pe jucător, pentru a afla dacă acesta a încălcat articolul 31 (4) din Regulamentul Disciplinar, care prevede sancţiuni economice şi o suspendare pe trei ani, potrivit Agerpres.

Ibrahimovic (39 ani), care a revenit la echipa naţională în luna martie, după o absenţă de aproximativ cinci ani, s-a accidentat la genunchi în cursul meciului pe care echipa sa de club, AC Milan, l-a disputat luna aceasta împotriva formaţiei Juventus Torino, în campionatul Italiei, şi va rata EURO 2020.

Zlatan Ibrahimovic şi-a prelungit în aprilie contractul cu AC Milan până la finalul sezonului 2021-2022 şi ar putea juca la Cupa Mondială din Qatar din 2022

Etichete: ac milan , zlatan ibrahimovic , suedia , pariuri zlatanCitește mai mult..