Live Video&Text | Sepsi – FC Botoșani 0-0, ACUM, pe Digi Sport 1. Moldovenii pot urca pe locul cinci

[ad_1]

27.05.2021, 17:25

  • Liga 1: SepsiFC Botoșani, joi, 17:30, Digi Sport 1

  • Baraj Conference League: ChindiaViitorul, joi, 20:30, Digi Sport 1

Meciul dintre Sepsi și FC Botoșani poate fi urmărit de la ora 17:30 în direct pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

Sepsi joacă ultimul meci din acest sezon pe teren propriu, în compania celor de la FC Botoșani. Covăsnenii vor încheia anul pe locul patru indiferent de rezultat și sunt calificați pentru finala barajului de Conference League.

Sepsi – FC Botoșani, ora 17:30, LIVE VIDEO, pe Digi Sport 1. Leo Grozavu: ”Sunt orgolii puse în joc”

De partea cealaltă, FC Botoșani este ultima în play-off, cu 31 de puncte, iar cu o victorie la Sfântu Gheorghe o pot depăși pe Academica Clinceni și pot urca pe locul cinci, cu 34 de puncte.

În primul meci din play-off dintre cele două echipe, moldovenii s-au impus cu 2-1.

„Nu putem spune fără miză, sunt orgolii puse în joc. Din punctul de vedere al rezultatului nu mai contează foarte mult, ne-am asigurat deja locul patru. Pentru oaspeții noștri cred că rezultatul contează, Botoșaniul are șansa de a urca o pozție.

Vor veni să facă un meci bun și să câștige. Pentru noi este ultima reprezentație din acest play-off, ne dorim să terminăm cu dreptul. Am discutat și cu jucătorii, ei știu care este dorința mea la fiecare joc, trebuie să ne comportăm la fel, asta înseamnă să fii jucător profesionist”, a spus Leo Grozavu.

[ad_2]

Citește mai mult..