Ludovic Orban, despre o posibilă candidatură a lui Florin Cîțu la șefia PNL: Există această aşteptare

[ad_1]

Ludovic Orban, președintele PNL, a afirmat, sâmbătă, în cadrul unei vizite în județul Mureș, că există o “aşteptare, eventualitate, posibilitate, ca domnul Cîţu să îşi depună candidatura la funcţia de preşedinte al PNL”. Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 și președintele organizației PNL Sector 6, a declarat, la emisiunea „În Fața Ta” de la Digi24, că premierul Florin Cîțu i-a cerut susținerea în cazul în care va candida la șefia liberalilor.

Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, în conferință de presă la Târgu Mureș, că vizita sa este și pentru a-și consolida poziția în vederea alegerilor interne din toamnă, potrivit Mediafax.

„În mod evident că am venit la colegii și prietenii mei din Mureș și pentru a le sta la dispoziție dacă au întrebări referitoare la candidatura mea, ce viziune am în continuare pentru PNL și pentru România”, a spus Orban.

Despre posibila candidatură a lui Florin Cîțu la funcția de președinte al PNL, Ludovic Orban a spus că „există această aşteptare, eventualitate, posibilitate, ca domnul Cîţu să îşi depună candidatura la funcţia de preşedinte al PNL”.

„Asta e decizia dânsului, eu nu îmi permit să comentez, eu mi-am anunţat candidatura şi îmi fac campanie în mod pozitiv, convingându-i pe colegii mei din PNL că am o viziune şi un proiect serios atât pentru PNL, cât şi pentru România”, a mai spus Orban.

Despre alți posibili contracandidați, Ludovic Orban a spus că „e liber la competiţie, la toate nivelurile. Şi la nivel local şi la nivel judeţean”.

De asemenea, acesta a precizat: „Peste tot unde avem competiţie, candidaţii să facă o campanie pozitivă, bazată pe proiecte, pe obiective şi mai puţin o campanie în care să îşi atace colegii”.

Primarul Sectorului 6 din București, Ciprian Ciucu, a declarat, în cadrul interviului din emisiunea “În Fața Ta”, difuzat sâmbătă la Digi24, că și Ludovic Orban, și Florin Cîțu i-au cerut susținerea în vederea congresului partidului, anunțat pe 25 septembrie, unde vor avea loc alegeri pentru șefia PNL. La insistențele jurnaliștilor, Ciprian Ciucu a nuanțat că Florin Cîțu i-a cerut susținerea în cazul în care va candida.

Până acum, Ludovic Orban este singurul care și-a anunțat candidatura la funcția de președinte al formațiunii politice.

Premierul Florin Cîțu a fost întrebat în repetate rânduri despre o eventuală candidatură, dar a evitat un răspuns tranșant, spunând că va trebui să ia o decizie.

Editor : A.C.

[ad_2]

Citește mai mult..