Om de afaceri din România, ars de viu în propria mașină

[ad_1]

Un om de afaceri cunoscut din România a ars de viu în propria mașină, după ce aceasta a explodat sâmbătă dimineața în fața unui supermarket din Arad.


In articol:


O maşină a luat foc în cartierul Vlaicu din municipiul Arad, în această dimineață. Potrivit primelor informații primite de la ISU Arad, un incendiu auto a izbucnit de dimineață „în Municipiul Arad, pe Calea Aurel Vlaicu (în fața magazinului Profi).

În interior este o victimă decedată”.

Citeste si: Atac armat de ultima oră- opt persoane au fost ucise

Cine este omul de afaceri care a ars de viu în mașina proprie

Potrivit martorilor de la fața locului, citați de Aradon, victima este cunoscutul om de afaceri Ioan Crișan, tatăl Laurei Bîlcea, fosta soție a deputatului liberal Sergiu Bîlcea.

Se pare ca omul de afaceri s-a urcat în mașina proprie,după ora 7.00, după obișnuita sa cafea de dimineață la cafeneaua din zonă, iar când a pornit mașina aceasta a explodat. Bubuitura s-a auzit până la UTA. Ioan Crișan, în vârstă de 66 de ani, conducea un Mercedes.

Potrivit martorilor, parte din geamurile de la etajul 1 al blocului Z 11 s- au spart în urma exploziei mașinii la ieșirea din parcarea de la PROFI.

Unii locuitori de aici au filmat focul declanșat după explozie.

ISU: Din cauza incendiului și deteriorării victimei, nu s-a putut stabili dacă e bărbat sau femeie

”Autoturismul ardea generalizat la sosirea primelor echipaje, a fost stins în primele 15 minute. După stingere, în interior s-a găsit o victimă, posibil bărbat”, a spus George Pleșca, de la ISU Arad, sâmbătă, la Antena 3.

”Din cauza incendiului și a deteriorării victimei, nu s-a putut stabili cu siguranță dacă e bărbat sau femeie. Alte victime nu sunt”, a adăugat reprezentantul ISU.

Au fost trimise trei echipaje de urgență la fața locului, iar zona a fost securizată. Un echipaj de Poliție este la fața locului pentru a face cercetări.

[ad_2]

Citește mai mult..