„Nu ți-e dor de viața ta de dinainte? Asta e vaccinul!”



Lucian Mîndruță a fost primul care a răspuns provocării lansate de Valeriu Gheorghiță în cadrul campaniei de informare privind imunizarea. Preşedintele Comitetului naţional pentru coordonarea vaccinării anti-COVID i-a îndemnat, joi, și pe Andreea Esca, Mihai Bobonete şi Văru Sandel să spună public ce reprezintă pentru ei vaccinul.

„M-a provocat azi Valeriu Gheorghiță să spun ce conține pentru mine vaccinul. Norocul face să fiu la mare, să iasă soarele tocmai când am pus trepiedul, și să…Dar nu mai bine va uitați cu sunet?”, a scris Lucian Mîndruță pe pagina sa de Facebook, acolo unde a publicat și un clip video.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pasionat de ciclism, Mîndruță a dat mai departe provocarea către alți cicliști. 

Valeriu Gheorghiţă îi provoacă și pe Andreea Esca, Mihai Bobonete şi Văru Sandel

Provocarea a fost lansată la o conferinţă de presă susţinută de Valeriu Gheorghiţă şi de secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu, care a avut ca prim subiect lansarea unor spoturi de informare privind campania de vaccinare anti-COVID.

„Primul subiect este legat de campania de comunicare care este lansată de Guvernul României, în parteneriat cu UNICEF. Împreună cu colegul meu, secretarul de stat Andrei Baciu, în calitate de coordonatori ai campaniei naţionale de vaccinare, am prezentat şi filmat un scurt material video, prin care transmitem ce conţine vaccinul pentru noi, arătând elementele personale care nouă ne-au lipsit în această perioadă de pandemie şi, de asemenea, vom lansa şi o provocare către cei cunoscuţi, tocmai pentru a împărtăşi împreună ce conţine vaccinul”, a declarat Valeriu Gheorghiţă.

„Ce conţine vaccinul? Vaccinul conţine mai puţină suferinţă, mai puţini oameni bolnavi, mai puţine decese, mai puţine restricţii. Vaccinul conţine bucuria lucrurilor care ne au lipsit în toate aceste luni de pandemie, conţine concedii petrecute la mare şi în Deltă cu prietenii şi cu familia, conţine mersul la locul de joacă cu copiii, conţine zâmbetul oamenilor din spatele măştilor, vaccinul conţine normalitate. Lansez o provocare pentru Andreea Esca, pentru Lucian Mîndruţă, pentru Mihai Bobonete şi pentru Sandu Pop, cunoscut publicului ca Văru Săndel, ce conţine pentru voi vaccinul?”, spune şeful CNCAV.

Editor : Alexandra Andronie



Citește mai mult..