Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase a vorbit despre politician: „Nu este bine, are probleme de sănătate netratate.”

[ad_1]

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a vorbit despre starea de sănătate a PSD-istului din penitenciar. Tânăra a transmis că fostul lider PSD nu se simte bine.


In articol:


Iubita fostului preşedinte al PSD Liviu Dragnea, Irina Tănase, a declarat că Dragnea nu este bine și că are probleme de sănătate netratate. Blondina a transmis că el încearcă să ajungă sănătos acasă.

Citeste si: Unde va locui Liviu Dragnea după ce va fi eliberat din închisoare. Fostul președinte PSD are o vilă în localitatea natală și un bloc în București

Irina Tănase a vorbit la Antena

3, despre Liviu Dragnea: „Nu, nu este bine, este în continuare în puşcărie, în continuare cu probleme de sănătate netratate. Încearcă să ajungă sănătos afară, acasă. Asta este ce face Liviu Dragnea”.

Iubita fostului lider al PSD susţine că Dragnea, pe care îl vizitează în mod constant, ”a avut un tratament diferit faţă de ceilalţi deţinuţi întotdeauna, dar diferit nu în sensul pozitiv” şi că a avut ”tot felul de şicane”.

Citeste si: Liviu Dragnea poate munci din nou

Ce viață duce Liviu Dragnea în închisoare

Irina Tănase a mărturisit că Dragnea stă în celulă alături de alte trei persoane. După spusele ei problema cea mai mare a politicianului este faptul că stă între betoane și fără să aibă lumină.

„În sistemul penitenciar, ultima grijă este bunăstarea deţinutului pe nimeni nu interesează chestia asta acolo.
(…) Un aspect esenţial ar fi acela că toată lumea trebuie să înţeleagă că aceşti oameni sunt acolo pentru că sunt privaţi de libertate, eu nu sunt duşi acolo spre a fi exterminaţi, ei nu sunt duşi acolo pentru a fi torturaţi, chinuiţi, pedeapsa lor este de privare de libertate. Condiţiile sunt rele şi mai rele sunt abuzurile, care în cazul nostru au fost şi publice”,
a mai declarat Irina Tănase.

Citeste si: Liviu Dragnea, lovitură devastatoare la început de an: ”E supus unui șir lung de abuzuri”

Dragnea și iubita sa – Irina.[Sursa foto: Facebook]

Irina a anunțat că „noi am avut şi un proces”, legat de faptul că Dragnea a vrut să îşi facă un RMN pe banii săi, nu pe cei ai Casei de Asigurări de Sănătate, „pentru că îşi permite” şi vrea să plătească, însă până a primit acest drept a durat jumătate de an.

Ea susţine că timp de şase luni Dragnea a stat 23 de ore pe zi în cameră, fără a primi tratament. „Noi am avut şi un proces şi am câştigat în instanţă că dreptul lui la sănătate a fost încălcat”, a povestit ea.

Întrebată cine i-a aplicat fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor tratamentele pe care le descrie, Irina Tănase a răspuns: „În cazul lui nu se întâmpla nimic la decizia personalului din penitenciar.
În totdeauna mai sus. Ordinul de la vine, nu ştiu, dar aşa era ordinul”.

Blondina a anunțat că, înainte de sentinţa de condamnare, atât Dragnea, cât şi ea au fost ameninţaţi, susţinând că la adresa lui Dragnea au fost ameninţări cu privire la integritatea sa şi a copiilor, iar ea a fost ameninţată în aşa fel încât „îi era frică să iasă din casă”.

Citeste si: Liviu Dragnea, gest șocant: i-a cerut să tacă la DNA și i-a confiscat telefonul unui martor! Acuzații dure ale procurorilor

[ad_2]

Citește mai mult..