Suedia mai pierde un atacant după Ibrahimovic! Kulusevski a fost depistat pozitiv cu Covid-19

[ad_1]

  • Media: Fotbal Club, marți, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, Digi Sport 1

Dejan Kulusevski, jucătorul lui Juventus, a fost depistat pozitiv cu Covid-19, a fost anunțul oficial la o conferință de presă de azi.

Atacantul a acuzat o stare de răceală, iar apoi a venit și rezultatul testului PCR. El a intrat în izolare, iar restul echipei se pregătește normal, a anunțat medicul echipei naționale.

Suedia îl pierduse și pe Zlatan Ibrahimovic înainte de Euro

”Este o veste tristă și pentru el, și pentru noi. Este o mare lovitură, acum suntem și noi îngrijorați, dar trebuie să depășim această situație. 

Speram să nu ne confruntăm cu astfel de cazuri”, a declarat căpitanul Janne Andersson.

Se nasc noi legende în tenis! A început sezonul pe iarbă, hai în Digi Online să vezi WTA Nottingham, zilnic, numai pe Digisport 2!

Naționala Suediei este în cantonament la Goteborg înainte de debutul la Euro. Scandinavii vor juca la Sevilla contra Spaniei, pe 14 iunie – ibericii sunt și ei în aceeași situație după ce Sergio Busquets a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Conform protocolului, Dejan Kulusevski va rata cel puțin un meci de la turneul final. De la nordici lipsește deja un alt atacant de marcă, Zlatan Ibrahimovic, nerefăcut după o accidentare.

Etichete: zlatan ibrahimovic , suedia euro 2020 , dejan kulusevski

[ad_2]

Citește mai mult..