Ce s-a întâmplat în cantonamentul Angliei când elevii lui Southgate urmăreau Danemarca

[ad_1]

  • Handbal EHF Champions League: Finala: Barcelona – Aalborg, duminică, 19:00, Digi Sport 1

  • Handbal EHF Champions League: finala pentru locul 3: Nantes – PSG, duminică, 16:15, Digi Sport 1

Căpitanul naționalei Angliei a urmărit meciul la televizor și a fost marcat de ce i s-a întâmplat bunului său prieten, fost coleg la Tottenham. Daily Mail scrie că vârful lui Spurs „a rămas șocat” după ce Eriksen s-a prăbușit pe gazon și a suferit un stop cardio-respirator.

Harry Kane, afectat după ce a văzut ce i s-a întâmplat prietenului său, Eriksen

„Harry e devastat! Elevii lui Gareth Southgate se uitau la meci și au rămas împietriți când au văzut ce i s-a întâmplat lui Christian. Mulți dintre ei au fost adversari ai lui Eriksen în Premier League, îl cunosc bine”, a declarat pentru Daily Mail o sursă apropiată naționalei Angliei.

„Chris, îți trimit toată dragostea mea. Rămâi puternic, prietene!”, a scris Kane, pe Twitter. Căpitanul naționalei Angliei și tehnicul mijlocaș danez au fost colegi șapte ani la Tottenham.

Meciul Danemarca – Finlanda 0-1 a fost întrerupt peste o oră și jumătate, până când starea de sănătate a lui Christian Eriksen s-a ameliorat. Mijlocașul danez a fost transportat la ”Rigshospitalet” din Copenhaga, de unde le-a transmis coechipierilor să intre pe teren și să continue partida.

Suporterii din tribunele stadionului ”Parken” au oferit momente superbe de solidaritate în urma evenimentului neplăcut, însă sprijinul lor nu s-a oprit la porțile arenei. Câțiva dintre ei chiar au mers la spital pentru a fi mai aproape de Eriksen.

Etichete: danemarca , harry kane , christian eriksen

[ad_2]

Citește mai mult..