Alexandra de la Puterea Dragostei, dezvăluiri uluitoare despre Aya: „Umbli după bărbații altora”

[ad_1]

Alexandra de la Puterea Dragostei se pare că nu mai poate să se abțină în privința comportamentlui unei colege de emisiune și dezvăluie tot ce știe, telespectatorilor.


In articol:


Scandalurile se țin lanț în casa Puterea Dragostei, astfel că unii concurenti spun totul pe față.

Tensiunile iau amploare între concurenti, acestia se ceartă fără nicio jenă. Alexandra începe să facă afirmații despre unele secrete ale Ayey și îi șocheaza pe toți.

Alexandra face afirmații ȘOC despre Aya de la Puterea Dragostei!

Alexandra a intervinit printr-un video call și le acuză pe Aya, dar și pe Maria că ar fi încercat să îl „cucerească” pe Codruț cât timp ea este plecată din emisiune.

Alexandra de la Puterea Dragostei, dezvăluiri uluitoare despre Aya: „Umbli după bărbații altora”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Alte noi conflicte care ajung chiar la violenta sunt iscate în casa Puterea Dragostei de Adelina, Amira și Irina care izbucnesc și au câteva momente de furie extrema una la adresa celeilalte.

Marius este cel care încearca din rasputeri sa le desparta, însă este în zadar, acestea continuă si mai tare să se certe.

Citeste si: Scandal în casa Puterea Dragostei! Două concurente s-au luat la bătaie: „Ar trebui să-ți fie frică de mine!”

O altă ceartă a fost iscata între Marinescu, Maria și Adelina, doarece cea din urma si-ar dori un cuplu cu favoritul emisiunii si anume Cristian Marinescu

„Tu vrei sa fii prietenul meu fara sa te intreb eu! Imi place! Vreau sa-mi fie prieten, vreau sa-mi fie iubit! Vreau sa-mi fie de toate! Care e problema?”, afirma Adelina.

Publicul emisiunii Puterea Dragostei cunoaste deja faptul că Maria a fost cea care a pus punct relației cu Marinescu, deoarece nu îi mai convenea ce îi oferea acesta.

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei” a ajuns din nou la perfuzii: „Nu mă simt bine!”

Totodată, Cristian Comănici și Mariana au început din nou sa se certe, pentru că bărbatul spune oficial că o place pe Nadia, însă acest lucru se pare cu nu îi prea convine concurentei.

„M-am dus, am vorbit cu Nadia! Mi-a placut Nadia, imi place Nadia! Femeia se sperie ca isi baga Mariana coada!”, a spus Cristian Comănici.

Citeste si: Maria și Marinescu de la Puterea Dragostei au pus punct relației? „Eu cred că avem nevoie de..”

[ad_2]

Citește mai mult..