”Nu ne-am înțeles pe teren!” Motivul bizar găsit de Antoine Griezmann pentru remiza Franței cu Ungaria

[ad_1]

  • Formula 1: Marele Premiu al Franței, cursa, duminică, 16:00, Digi Sport 1

  • Kickboxing: Colosseum Tournament, sâmbătă, 20:00, Digi Sport 2

Ungaria a deschis scorul partidei prin Fiola. Acesta a scăpat singur cu Lloris, a intrat în careu și l-a executat pe portar cu un șut la colțul scurt.

Motivul bizar găsit de Antoine Griezmann pentru remiza Franței în fața Ungariei

Grație golului marcat de Antoine Griezmann, în minutul 66, Franța a forțat o remiză.

Antoine Griezmann a declarat la finalul partidei că a fost un meci foarte dificil, mai ales din cauza căldurii, dar și a zgomotului produs de suporterii prezenți la partida de la EURO 2020.

Jucătorul de la Barcelona susține că a fost foarte greu pentru reprezentativa Franței să se găsească pe teren, după ce s-a obișnuit cu absența suporterilor.

WTA Birmingham este fratele mai mic al turneului de Grand Slam Wimbledon. Hai în Digi Online să te bucuri de tenis!

Cu toate că Franța a remizat cu Ungaria, Griezmann nu își pierde speranța că formația antrenată de Didier Deschamps poate face o figură frumoasă la Campionatul European și spune că are încredere totală în jucătorii francezi.

Sunt epuizat. A fost foarte cald. Este prima dată când jucăm pe un stadion plin. Va trebui să ne revenim rapid și să ne odihnim. Trebuie să câștigăm cu Portugalia. Nu ne-am înțeles pe teren, ne obișnuisem cu liniștea.

Am știut că va fi complicat. Terenul a fost uscat. A fost greu, foarte cald. În careu, nu am știut cum să ne găsim unul pe celălalt. Am avut două sau trei ocazii în prima repriză, pe care nu am știut să le finalizăm. Sunt multe țări, jucători foarte buni, chiar și cu Ungaria este foarte greu.

Știu că avem o bancă ce poate face diferența în orice moment. Trebuie să continuăm să muncim și să îmbunătățim câteva lucruri. Știu că avem o echipă foarte bună și putem reuși. Am încredere în tot grupul”, a declarat Antoine Griezmann, citat de RMC Sport.

Etichete: franta , euro 2020 , ungaria , antoine griezmann

[ad_2]

Citește mai mult..