Robert Lewandowski s-a decis! Vrea să plece de la Bayern Munchen

[ad_1]

  • Formula 1: Marele Premiu al Franței, cursa, duminică, 16:00, Digi Sport 1

  • Kickboxing: Colosseum Tournament, sâmbătă, 20:00, Digi Sport 2

Golgheterul polonez, unul dintre jucătorii intens urmăriți la această ediție a Campionatului European, ar fi ajuns la concluzia că după ce a câștigat tot ce se putea câștiga alături de Bayern Munchen, trebuie să schimbe peisajul.

Robert Lewandowski vrea să plece de la Bayern Munchen

Potrivit cotidianului AS, jucătorul în vârstă de 32 de ani, care mai are doi ani de contract la gruparea bavareză, consideră că este momentul propice să își îndrepte atenția către o altă echipă, dintr-un campionat diferit, după unsprezece ani petrecuți în Germania.

Cu toate acestea, campioana Germaniei nu dorește să renunțe la vedeta ei și se pare că a încercat să îl ademenească, oferindu-i o nouă înțelegere jucătorului care ar putea câștiga în acest an Balonul de Aur.

Dacă despărțirea de Bayern Munchen se va concretiza, Robert Lewandowski nu ar duce lipsă de variante. Real Madrid a încercat de mai multe ori să îl transfere pe fotbalistul polonez. De asemenea, interesate de serviciile sale mai sunt și Chelsea, Paris Saint Germain și Manchester City.

Robert Lewandowski a fost criticat la EURO 2020

WTA Birmingham este fratele mai mic al turneului de Grand Slam Wimbledon. Hai în Digi Online să te bucuri de tenis!

În primul meci la EURO 2020, Polonia a pierdut în fața Slovaciei, scor 1-2. Robert Lewandowski, atacantul lui Bayern Munchen și vedeta naționalei, nu s-a ridicat la cel mai înalt nivel, însă selecționerul portughez al Poloniei a simțit nevoia să îi ia apărarea elevului său.

Voi vă concentrați doar asupra aspectelor individuale și asupra lucrurilor pe care un jucător le face când are mingea, dar Robert a realizat multe lucruri contra Slovaciei.

A muncit mult în planul defensiv, a avut o șansă mare la acea lovitură de cap, i-a oferit o șansă mare lui Linetty și le-a oferit mult spațiu colegilor. A dat tot ce a avut mai bun și s-a sacrificat pentru echipă„, a declarat Paulo Sousa, citat de L’Equipe.

Etichete: polonia , bayern munchen , robert lewandowski

[ad_2]

Citește mai mult..