EURO 2020 | Italia – Țara Galilor și Elveția

[ad_1]

  • Formula 1: Marele Premiu al Franței, cursa, duminică, 16:00, Digi Sport 1

  • Fotbal: Girona – Rayo Vallecano (baraj promovare La Liga), duminică, 22:00, Digi Sport 1

Italienii sunt deja calificați în optimile EURO 2020, dar un rezultat de egalitate în meciul cu Țara Galilor le-ar asigura primul loc. Galezii sunt pe locul doi, cu patru puncte, la trei puncte distanță de Elveția, ocupanta locului trei.

Italia – Țara Galilor și Elveția – Turcia, LIVE TEXT, ora 19:00, pe digisport.ro. Ultima etapă din faza grupelor

Elveția și Turcia se înfruntă la Baku pentru locul trei, care le-ar putea asigura calificarea în optimi. Cu patru puncte, elvețienii ar avea șanse mari să se califice de pe locul trei în fazele eliminatorii. În cazul Turciei, situația este mai delicată, având în vedere că au zero puncte și 0-5 golaveraj.

Chiar dacă Italia a început foarte bine acest Campionat European, cu două victorii cu 3-0, Roberto Mancini, selecționerul ”Squadrei Azzurra”, nu crede că echipa sa este favorită la câștigarea turneului.

”La Campionatul European mai sunt Franța, Portugalia și Belgia. Prima este campioană mosndială, a doua este campioană europeană, iar ultima este prima echipă în clasamentul mondial.

WTA Birmingham este fratele mai mic al turneului de Grand Slam Wimbledon. Hai în Digi Online să te bucuri de tenis!

Sunt echipe care s-au construit în mai mulți ani și este natural ca ele să fie mai în față decât noi, dar orice se poate întâmpla în fotbal. Nu trebuie să credem că ni se cuvine totul.

Orice meci este dificil, întotdeauna trebuie să ieși pe teren și să joci fotbal. Am fost norocos pentru că am avut câțiva jucători foarte buni cărora le place să joace. Le place să fie acolo și să riște. Jucătorii sunt cei care merită toate laudele”, a declarat Roberto Mancini, citat de Daily Mail.

Etichete: meciuri euro 2020 , italia – țara galilor , elveția – turcia

[ad_2]

Citește mai mult..