Mai multe familii din judeţul Neamţ au rămas izolate după ruperea unui podeţ din lemn

[ad_1]

Patru familii dintr-o comună din judeţul Neamţ, mai exact 7 persoane au rămas izolate după ce un podeţ din lemn s-a rupt. Oamenii au refuzat, însă, evacuarea.


In articol:


Pompierii din cadrul ISU Neamț au intervenit la locul incidentului cu o scară de lucru la înălţime, au trecut peste pârâu şi le-au dus oamenilor pâine şi lapte praf, între cei izolaţi fiind și un bebeluş.


Patru familii dintr-o comună din judeţul Neamţ, izolate după ruperea unui podeţ din lemn. Oamenii au refuzat evacuarea

”În localitatea Neguleşti din comuna Piatra Şoimului, 4 familii (7 persoane dintre care o persoană de 80 de ani şi un bebeluş) au rămas izolate în urma ruperii unui podeţ din lemn, peste pârâul Iapa. Persoanele izolate nu au solicitat asistenţă medicală”, a anunțat ISU Neamţ.

Citeste si: ALERTĂ METEO! Ploi torențiale și furtuni în mai multe județe din țară- HARTA

Un echipaj de pompierii din Neamț s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială complexă pentru intervenţie şi un autoturism de serviciu.

Astfel, la locul incidentului se mai aflau și primarul comunei şi membri din cadrul SVSU Piatra Şoimului.

Citeste si: Câte persoane s-au vaccinat anti-COVID-19 în ultimele 24 de ore? Anunțul autorităților

”Pompierii, cu ajutorul autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime, au trecut pe malul drept al pârâului Iapa şi au dus pâine şi lapte praf. Toate persoanele izolate au refuzat evacuarea din gospodării. Misiunea a avut un grad ridicat de risc deoarece deplasarea peste pârâu s-a făcut pe sub o linie electrică de medie tensiune”, au mai transmis pompierii.

Citeste si: Tragedie în Belgia! Un român a murit şi alţi cinci sunt răniţi după ce o şcoală în construcție s-a prăbușit

[ad_2]

Citește mai mult..