Roberto Mancini a comparat Țara Galilor cu Stoke City, iar replica lui Gareth Bale a stârnit hohote de râs

[ad_1]

  • Formula 1: Marele Premiu al Franței, cursa, duminică, 16:00, Digi Sport 1

  • Fotbal: Girona – Rayo Vallecano (baraj promovare La Liga), duminică, 22:00, Digi Sport 1

La conferința de presă premergătoare jocului de pe Olimpico din Roma, Roberto Mancini, fost antrenor la Manchester City, a comparat reprezentativa Țării Galilor cu fosta sa adversară din Premier League, Stoke City, echipă din Championship actualmente. Câteva minute mai târziu, întrebat ce părere are despre declarațiile selecționerului ”Squadra Azzurra”, Gareth Bale a oferit o replică amuzantă.

Roberto Mancini: ”Țara Galilor, puternică la fel ca Stoke” / Gareth Bale: ”Nu știam că Stoke e așa de bună”

Stoke avea un stil bazat pe forță, era o nucă foarte greu de spart. Va fi un meci foarte greu din punct de vedere fizic pentru că e o echipă puternică (n.r.- Țara Galilor) la fel ca Stoke, dar ei sunt și foarte tehnici. Țara Galilor are jucători precum Allen, Bale și James. Au fotbaliști de calitate”, a declarat Roberto Mancini, selecționerul Italiei.

Gareth Bale s-a amuzat după declarațiile tehnicianului italian și i-a dat un răspuns pe măsură: ”Nu știam că Stoke City e așa de bună”, a spus Gareth Bale, căpitanul galezilor, stârnind hohote de râs.

Italia și-a asigurat prezența în optimile de finală de la EURO 2020, după ce a învins cu același scor, 3-0, Turcia și Elveția. ”Squadra Azzurra” a ajuns la 10 victorii consecutive, toate fără gol încasat, și este la un singur meci de a-și egala cea mai lungă serie fără înfrângere, 30 de meciuri, între 1935 și 1939. Cu un punct, italienii ar câștiga grupa A.

WTA Birmingham este fratele mai mic al turneului de Grand Slam Wimbledon. Hai în Digi Online să te bucuri de tenis!

O remiză ar fi rezultatul ”câștigător” și pentru galezi. Cu un punct, Țara Galilor nu ar mai putea pierde locul doi și semifinalista de la EURO 2016 ar putea visa la un nou parcurs impresionant.

Etichete: gareth bale , roberto mancini , grupa a euro 2020 , italia – țara galilor , tara galilor stoke city

[ad_2]

Citește mai mult..