Vești triste din lumea filmului. Un actor celebru a aflat că suferă de cancer

[ad_1]

Un actor renumit a aflat că suferă de cancer în stadiul patru. James Michael Tyler, cunoscut pentru rolul Gunther din „Friends”, a ajuns la capătul puterilor.


In articol:


Actorul Michael Tyler, în vârstă de 59 de ani, a aflat că are cancer. El a acordat un interviu pentru „Today” de la NBC, în care a transmis că a primit diagnosticul în septembrie 2018, după un examen de rutină.

De atunci, cancerul i-a afectat oasele şi nu mai poate merge acum.

În prezent, face chimioterapie. „În cele din urmă, ştii, probabil că mă va lua”, i-a spus el gazdei emisiunii, Craig Melvin.

Tyler a explicat că, din cauza pandemiei, a ratat o examinare şi cancerul s-a răspândit la oase. „Cancer în stadiu avansat”, a confirmat el.

Michael îi îndeamnă pe bărbați să-și facă controale dese. „Există alte opţiuni disponibile pentru bărbaţi, dacă îl descoperă mai devreme decât am făcut-o eu”, a zis actorul.

Citeste si: VIDEO| Actorul „Tarzan” și soția sa au murit

Momente de cumpănă pentru Michael Tyler

Michael Tyler este una dintre cele mai populare figuri din serialul „Friends”. El a apărut, prin Zoom, şi în programul special de reunire a starurilor show-ului.

„Au fost zece ani memorabili din viaţa mea, sincer”, a spus el despre serial.

„Nu îmi pot imagina o experienţă mai bună. Toţi au fost fantastici şi a fost o plăcere să lucrez cu ei”.

Citeste si: VIDEO- Ion Dichiseanu, dus la Teatrul Nottara, unde a jucat cel mai mult

Actorul bolnav de cancer.[Sursa foto: Captură YouTube]

Tyler a anunțat că actorul David Schwimmer şi unii membri din echipa producţiei de televiziune au ştiut despre afecţiunea lui, însă nu a dorit să facă acest lucru public în timpul programului secial.

Citeste si: VIDEO -Regizorul Radu Constantin și Otniela, iubire de la prima vedere

Tyler a apărut şi alături de Matt LeBlanc într-un episod din 2012 al sitcomului „Episodes” (BBC), iar în film a jucat în producţii ca „The Disturbance at Dinner”, „Foreign Correspondents”, „Motel Blue” şi „Jason’s Big Problem”.

Întrebat dacă îşi doreşte să fi făcut ceva diferit, el a răspuns: „Aş fi ascultat-o pe soţia mea minunată, care a fost puterea mea absolută prin toate astea.
Aş fi mers mai devreme la medic şi l-aş fi descoperit mai devreme”.

Citeste si: Azize din serialul „Patria mea esti tu”, mamica pentru a treia oara! Sotul ei, Halit Ergenc, este extrem de fericit, dupa ce a aflat sexul bebelusul!

[ad_2]

Citește mai mult..