Surpriză pentru Simona Halep la Wimbledon: întâlnire cu prietena care a învins cancerul! Darren Cahill, fotograf de ocazie

[ad_1]

  • Media: Fotbal Club, vineri, ora 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 21:30, Digi Sport 1

La antrenamentul de joi, Simona Halep a avut parte și de o surpriză. Pe terenul din complexul de la All England Club pe care se pregătea a apărut Carla Suarez Navarro, una dintre prietele româncei din circuit.

Surpriză pentru Simona Halep la antrenamentul de la Wimbledon

Pentru a imortaliza reîntâlnirea, Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a devenit fotograf de ocazie.

Pauză pentru o scurtă fotografie”, se arată pe pagina de Twitter a turneului de la Wimbledon, în descrierea postării.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Carla Suarez Navarro a revenit în circuit în această vară, după o pauză de un an și jumătate, cauzată, în primele luni, de suspendarea competițiilor ca urmare a pandemiei, și de lupta ibericei cu cancerul, pe care a câștigat-o.

Încă un pas înainte. Astăzi am terminat tratamentul împotriva limfonului Hodgkin. Vă mulțumesc pentru toate mesajele călduroase. Fiecare cuvânt de susținere mi-a oferit putere în ultimele luni. Am toată recunoștința pentru medicii care au avut grijă de mine în fiecare zi. SUNT VINDECATĂ!„, a transmis Carla Suarez Navarro, pe Twitter, la finalul lunii aprilie.

La primul meci disputat după pauza forțată, sportiva din Spania, care a coborât pe locul 138 în ierarhia WTA, a fost învinsă, în runda inaugurală a Roland Garros, Sloane Stephens, 6-3, 6-7 (4), 4-6.

Simona Halep, campioana en-titre de la Wimbledon

Simona Halep va încerca la Wimbledon să își apere titlul cucerit în 2019, fiind în continuare campioana en-titre a Grand Slam-ului londonez, ediția din 2020 fiind anulată din cauza pandemiei de COVID-19.

Wimbledon 2021 se desfășoară în perioada 28 iunie – 10 iulie, la Londra.

În 2019, pentru a deveni primul sportiv din România care câștigă turneul de la Wimbledon la simplu, performanță despre care Simona Halep a transmis în mod repetat că este cea mai importantă din cariera sa, jucătoarea din Constanța le-a eliminat pe Aliaksandra Sasnovich, 6-4, 7-5, Mihaela Buzărnescu, 6-3, 4-6, 6-2, Victoria Azarenka 6-3, 6-1, Cori Gauff, 6-3, 6-3, Shuai Zhang, 7-6 (4), 6-1, Elina Svitolina, 6-1, 6-3, și Serena Williams, 6-2, 6-2.

Etichete: wimbledon , simona halep , carla suarez navarro , carla suarez navarro cancer

[ad_2]

Citește mai mult..