Live Text | Țara Galilor – Danemarca, ora 19:00, LIVE TEXT, pe digisport.ro. Primul meci din cadrul optimilor EURO 2020

[ad_1]

  • Media: Fotbal Club, sâmbătă, 18:00, Digi Sport 1

  • F1: Marele Premiu al Stiriei, duminică, 16:00, Digi Sport 1

Țara Galilor – Danemarca 0-0, LIVE TEXT, pe digisport.ro

Min. 1: Începe meciul.

Țara Galilor: Ward – Roberts, Rodon, Mepham, Davies – Morrell, Allen – James, Ramsey, Bale – Moore
Rezerve: Brooks, Cabango, Davies, Gunter, Hennessey, Levitt, Lockyer, Roberts, Smith, J. Williams, N. Williams, Wilson
Selecționer: Robert Page

Danemarca: Schmeichel – Christensen, Kjaer, Vestergaard – Stryger Larsen, Hojbjerg, Delaney, Maehle – Damsgaard, Dolberg, Braithwaite
Rezerve: Andersen, Boilesen, A. Christiansen, Cornelius, Jensen, Jorgensen, Lossl, Norgaard, Ronnow, Skov Olsen, Wind
Selecționer: Kasper Hjulmand


Ne facem încălzirea pe iarbă pentru Wimbledon cu WTA Eastbourne. Hai în Digi Online să te bucuri de tenis, numai pe Digi Sport 2!

Știrea inițială:

Galezii au obținut calificarea în optimi de pe locul doi în grupa A, cu o victorie, un egal și o înfrângere, cu Italia, iar acum se luptă pentru un loc în sferturile Campionatului European, după ce la EURO 2016 au reușit să ajungă până în semifinalele competiției.

Țara Galilor – Danemarca, ora 19:00, LIVE TEXT, pe digisport.ro. Danezii, motivați de Eriksen

De partea cealaltă, Danemarca a reușit să ajungă în fazele eliminatorii ale EURO 2020 cu o singură victorie și trei puncte în trei meciuri. Danezii au fost la egalitate cu Rusia și Finlanda, dar golaverajul le-a permis o calificare de pe locul doi.

Cele două s-au mai întâlnit în 2018, în grupele UEFA Nations League. Danemarca a reușit să câștige ambele întâlniri, cu 2-0, respectiv 2-1.

Elevii lui Kasper Hjulmand au fost motivați înainte de meciul din optimi de Christian Eriksen, cel care a suferit un stop cardio-respirator în primul meci de la EURO 2020. Din fericire, acesta a fost salvat, a fost deja externat și i-a vizitat pe colegii săi în cantonament.

”A fost minunat să îl vedem. Asta i-a ajutat pe mulți dintre băieți. Doar pentru că l-au văzut, și-au scos din minte ultima imagine cu el întins pe gazon. Faptul că l-am văzut și că este în regulă a fost foarte important”, a declarat Kasper Schmeichel, portarul danezilor, citat de Daily Mail.

Țara Galilor – Danemarca este primul meci din cadrul optimilor EURO 2020. Tot astăzi se mai dispută și Italia – Austria, de la ora 22:00.

Etichete: tara galilor , danemarca , meciuri euro 2020 , Țara galilor – danemarca



[ad_2]

Citește mai mult..