Irina Begu a trecut de Petra Martic și este în turul trei la Wimbledon! Urmează un nou test dificil  • Media: Liga Digi Sport, joi, 15:15, Digi Sport 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, Digi Sport 1

Irina Begu a început meciul în avantaj, obținut chiar cu break, și, chiar dacă și-a cedat serviciul de două ori, a reușit să câștige setul cu 7-5, profitând de inexactitățile Petrei Martic de pe propriul serviciu,

Irina Begu a învins-o pe Petra Martic și e în turul trei la Wimbledon

Actul secund a fost chiar mai echilibrat. Fiecare sportivă și-a cedat serviciul de două ori și s-a ajuns în tiebreak, unde Petra Martic a reușit să se impună, însă deloc ușor, la șapte.

În decisiv, însă, Irina Begu a controlat ostilitățile, s-a impus la trei și și-a egalat cel mai bun rezultat de la Wimbledon, turul trei, unde mai ajunsese și în 2015.

În a treia rundă de la All England Club, Irina Begu va juca împotriva polonezei Iga Swiatek (9 WTA), cea care a trecut în turul doi de Vera Zvonareva, 6-1, 6-3.

Alături de Irina Begu, România mai este reprezentată la Wimbledon de Sorana Cîrstea, cea care s-a calificat în turul doi, unde o va întâlni pe Victoria Azarenka, datorită succesului cu Samantha Murray, 6-3, 6-3. 

Etichete: wimbledon , irina begu , petra marticCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.