Ce duel! Sorana Cîrstea o va înfrunta pe Emma Răducanu, britanica de origine română, care impresionează la Wimbledon

[ad_1]

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, Digi Sport 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, Digi Sport 1

Ce duel! Sorana Cîrstea o va înfrunta pe Emma Răducanu, britanica de origine română, care impresionează la Wimbledon

În această fază, Sorana Cîrstea va da peste una dintre revelațiile turneului, britanica de origine română Emma Răducanu (18 ani), care a primit un wild card la ediția din acest de la Wimbledon.

Galerie Foto

Răducanu, care are tată român și mamă chinezoaică, s-a născut în Canada și s-a mutat în Marea Britanie la vârsta de doi ani. Ea a debutat în circuitul WTA chiar luna trecută, la turneul de la Nottingham, unde a primit o invitație.

Emma are deja un parcurs impresionant la Wimbledon, reușind să elimine două jucătoare aflate la mare distanță în ierarhia WTA. În prima rundă, sportiva care reprezintă Marea Britanie a trecut în două seturi de rusoaica Vitalia Diatchenko (150 WTA), venită din calificări, scor 7-6 (4), 6-0.

În această seară, Răducanu a obținut o victorie și mai importantă contra Marketei Vondrousova (42 WTA), tot în două seturi, 6-2, 6-4.

  • 333 a fost cea mai înaltă poziție atinsă de Emma Răducanu, în martie 2020, însă după parcursul de la Wimbledon, britanica de origine română își va îmbunătăți cu siguranță rezultatul.
  • 13 noiembrie 2002 este data nașterii Emmei Răducanu
  • 1.75m este înălțimea sportivei care s-a născut la Toronto

Galerie Foto

Etichete: tenis , wimbledon , sorana cirstea , emma raducanu

[ad_2]

Citește mai mult..