Live Score | Sorana Cîrstea

[ad_1]

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, Digi Sport 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, Digi Sport 1

Sorana Cîrstea – Victoria Azarenka 7-6, 3-5

Galerie Foto

UPDATE, 20:36: Cîrstea – Azarenka 7-6, 2-5. Ocupanta locului 14 WTA profită de break-ul făcut în debutul partidei, se desprinde și va servi pentru trimiterea meciului în decisiv.

UPDATE, 20:17: Cîrstea – Azarenka 7-6, 0-2. Jucătoarea noastră este în dificultate în debutul setului secund. După trei mingi de break salvate, Cîrstea pierde atât pe serviciul adversarei, cât și pe al său.

UPDATE, 20:05: Cîrstea – Azarenka 7-6. Sorana câștigă primul set, după 52 de minute. Românca a câștigat de trei ori pe serviciul adversarei în tie-break și a încheiat cu 7-5.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

UPDATE, 19:57: Cîrstea – Azarenka 6-6. Sorana face break-ul și trimite primul set în tie-break.

UPDATE, 19:53: Cîrstea – Azarenka 5-6. Sportiva din Belarus face break-ul și va servi pentru câștigarea primului set.

UPDATE, 19:42: Cîrstea – Azarenka 4-4. Sorana salvează alte două mingi de break la 2-2 și merge cap la cap cu fostul lider mondial. Azarenka își face serviciul fără emoții.

UPDATE, 19:30: Cîrstea – Azarenka 2-2. Partida începe cu câte un break de fiecare parte. Sportiva din Belarus ratează o nouă șansă de a câștiga pe serviciul adversarei la 1-1, iar Sorana reușește să mențină echilibrul.

UPDATE, 19:15: Începe meciul dintre Sorana Cîrstea și Victoria Azarenka. Românca este prima la serviciu.


Jucătoarea din Belarus, de două ori semifinalistă la Wimbledon, a învins-o pe Sorana Cîrstea în toate cele trei confruntări directe de până acum, în minimum de seturi. Două dintre aceste dueluri au avut loc pe iarba londoneză, în 2008 și 2009.

  • 2 turnee de Grand Slam a cucerit Victoria Azarenka de-a lungul carierei, ambele la Australian Open

Sorana Cîrstea – Victoria Azarenka. Românca are parte de un duel de gală la Wimbledon

Galerie Foto

Sorana Cîrstea luptă cu Victoria Azarenka pentru un loc în turul trei la Wimbledon

Românca a trecut de britanica Samantha Murray Sharan cu 6-3, 6-3, în runda inaugurală, în timp ce Victoria Azarenka, a 12-a favorită a competiției, nu a avut nicio emoție în duelul cu sportiva din Ucraina, Katerina Kozlova, 6-1, 6-3.

  • 21 de titluri WTA a cucerit Victoria Azarenka
  • 32.774.983 de dolari a câștigat din tenis Azarenka

Cel mai bun rezultat al Soranei Cîrstea la Wimbledon este turul al treilea, atins în trei rânduri, în 2009, 2012 și 2017. Anul 2021 a fost unul foarte bun pentru jucătoarea născută în Târgoviște. Și-a adjudecat al doilea trofeu WTA din carieră și și-a egalat cea mai bună performanță, sferturi de finală, la Roland Garros. Cu toate acestea, a fost eliminată în primul tur la ambele turnee pe iarbă, înaintea celui de Grand Slam din Marea Britanie (Berlin și Bad Homburg).

După eliminările Anei Bogdan, Monicăi Niculescu și Mihaelei Buzărnescu, România mai are doar trei reprezentante la ediția din acest an de la Wimbledon: Sorana Cîrstea, Patricia Țig și Irina Begu.

Etichete: wimbledon , sorana cirstea , victoria azarenka , cirstea azarenka

[ad_2]

Citește mai mult..