Organizatorii Wimbledon, mesaj special pentru Sorana Cîrstea, după meciul cu ”cea mai frumoasă atmosferă din carieră”

[ad_1]

  • F1: Marele Premiu al Austriei (antrenamente), vineri, 12:30, Digi Sport 2

  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:45, Digi Sport 1

La finalul confruntării, Sorana Cîrstea a fost aplaudată la scenă deschisă de către fanii prezenți în tribunele arenei de la All England Club, iar contul oficial de Twitter al Wimbledon i-a transmis un mesaj special, ”ești un star, Sorana Cîrstea”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Organizatorii turneului de la Wimbledon, mesaj special pentru Sorana Cîrstea după succesul cu Victoria Azarenka

Sunt profesionistă de la 16 ani, dar trebuie să recunosc că asta a fost cea mai frumoasă atmosferă pe care am întâlnit-o pe un teren în carieră. Cred că a fost cel mai bun meci al meu din acest an, e prima dată când o înving pe Vika, e o jucătoare foarte bună, împotriva căreia este greu să joci, așa că nu prea am zâmbit atunci când am văzut tragerea.

Vrei să vezi cum respiră peștii sub apă? Hai în Digi Online să înveți cum se fac scufundările, azi de la 21:55, numai pe Digi Life!

Am jucat agresiv, am încercat să fac jocul și mi-a mers. Publicul m-a ajutat foarte mult, nu cred că m-am mai bucurat de un meci cum am făcut-o acum. Când eram condusă, mi-am spus că trebuie să iau fiecare punct în parte. Pentru noi, publicul este cel mai important.

Pentru mine, meciul de astăzi (n.r. joi) este cea mai frumoasă amintire a carierei mele”, a spus Sorana Cîrstea, la interviul de după meci.

Galerie Foto

În turul trei de la Wimbledon, cel mai bun rezultat al carierei la All England Club, pe care l-a mai atins 2009, 2012 și 2017, Sorana Cîrstea va avea parte de un duel în premieră, cu Emma Răducanu, surpriza acestei ediții.

Sportiva de 18 ani cu origini românești a trecut în primul tur de Vitalia Diatchenko, 7-6 (4), 6-0, iar în turul doi a eliminat-o pe Marketa Vondrousova, clasată pe locul 42 WTA, de asemenea în minimum de seturi, 6-2, 6-4.

Etichete: wimbledon , sorana cirstea , sorana cîrstea – victoria azarenka

[ad_2]

Citește mai mult..